Motorola - G24 GSM / GPRS

A ja lubię wiedzieć, czy ktoś tu użyć G20 lub G24 modułów Motorola, mam kilka pytań na temat gniazd tcp ... ... ktoś może pomóc-me? gorkin
Czy masz obsługi sprzętu G24 w języku angielskim? Albo gdzie mogę ją pobrać? Dziękuję

Mamy 6000 jednostek Moduł Motorola G24 GSM dostępne. Są to nowe, a za nadmiar zapasów. Dlatego też są one cena do uzgodnienia. Proszę o kontakt jeśli masz jakieś zainteresowania w tych jednostkach. e-mail: tbean@seaviewtech.com , telefon: 01 +603-501-4427. Pozdrawiam.

mamy 1500 niewykorzystane G-24 jako moduł motoroal nadwyżki, które chcemy sprzedać.

: Arrow: [url = http://www.motorola.com/governmentandenterprise/contentdir/he_IL/Files/G24_Hardware_manual.pdf] G24 firmy budowlane 1002KB [/url]: arrow: [url = http : / / www.motorola.com/governmentandenterprise/contentdir/he_IL/Files/G24_Cell_Engine_Module_Description_Ver_D.pdf] G24 Cell silnika [Opis Moduł / b] 1MB [/url]: arrow:

Witam chciałbym wysyłać i odbierać dane teleadresowe szeregowego (RS232: 19600/8/N/1) z G24 modem. Czy ktoś już tego robić? Czy muszę zbudować tablicę ze złączem SIM? Każda pomoc będzie mile widziane.

Wszystkie informacje są do pobrania w języku angielskim! Jeśli masz problemy z językiem portugalskim, google altavista wykorzystania lub tłumaczy ... W przemówieniu, już wcześniej wspomniano, wszystkie informacje, takie jak firmy integratorów, na polecenie set, schemat zestaw referencyjnych, itp. .. Być może przydatne w pracy każdego, kto tego modułu! gorkin

Witam Gorkin Pracuję na projekt AVL najlepszych na G24 - skontaktuj się ze mną offline, jeśli potrzebujesz pomocy Wszystkiego najlepszego Bobi

mamy 1500 niewykorzystane G-24 jako moduł motoroal nadwyżki, które chcemy sprzedać.

[Quote = bobcat1] Witam Gorkin Pracuję na projekt AVL najlepszych na G24 - skontaktuj się ze mną offline, jeśli potrzebujesz pomocy Wszystkiego najlepszego Bobi [/quote] Witam, kupiłem moduł G24 + "interfejs pokładzie RS232 ( DB9) "to działa dobrze z HyperTerminal, ale teraz jej nie ma już odpowiedź. Więc zapytałem, o innych pc program do testowania g24 i jak mogę sprawdzić, czy jego spalone? Auxiliar dane jej, że gdy pracował on jej uzyskania jednorodnej brzmi jak chłodnica i teraz produkować przypadkowy dźwięk. Dziękujemy za KBT czas

Mamy 6000 jednostek Moduł Motorola G24 GSM dostępne. Są to nowe, a za nadmiar zapasów. Dlatego też są one cena do uzgodnienia. Proszę o kontakt jeśli masz jakieś zainteresowania w tych jednostkach. e-mail: tbean@seaviewtech.com , telefon: 01 +603-501-4427. Pozdrawiam.

Witam chciałbym wysyłać i odbierać dane teleadresowe szeregowego (RS232: 19600/8/N/1) z G24 modem. Czy ktoś już tego robić? Czy muszę zbudować tablicę ze złączem SIM? Każda pomoc będzie mile widziane.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back