J
jeevan.life
Guest
Jak można grać z temp. po taping się? jej nie masz kontroli ... możesz proszę wyjaśnić swoje ans? Podczas STA możemy Temp. do rozważenia, ale jak po taśmie out? .. [color = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post added at 11:24 ---------- Poprzedni post był o 11:21 ---------- [/SIZE] [/color]marchew hi przytrzymać i ustawić naruszeń wzajemnie się wykluczają i vilations można regulować za pomocą opóźnień kombi i te opóźnienia będą większe jeśli wzrost u temp. pracy i będzie mniej, jeśli u decrese temp .. tylko jest to mój thoguht proszę sugerować mnie, czy jego możliwości w czasie rzeczywistym, czy też nie i powiedz mi czy jest jakiś problem z odtwarzaniem temp
Nie sądzę chipy są do pracy w Laboratoria tylko albo .... tak powiedziałbym opuścić Temp. i zabawy z temp. naprawić pogwałceń .... najlepiej jest zwiększenie / zmniejszenie DataPath opóźnienie lub wprowadzenie pochylać do ścieżki zegara ...Carrot Witam, Po produkcji chipu, jeśli otrzymujesz trzymać naruszenie. to nie będzie działać. Ale nadal, jeśli chcesz, aby to działało, przejdź do laboratorium, zwiększyć temp. laboratorium w zależności od Twojego naruszenia czasu wstrzymania, ponieważ naruszenie hold jest odwrotnie proporcjonalna można dokonać.