Mocowanie Setup & Zawieś Naruszenia

marchew hi przytrzymać i ustawić naruszeń wzajemnie się wykluczają i vilations można regulować za pomocą opóźnień kombi i te opóźnienia będą większe jeśli wzrost u temp. pracy i będzie mniej, jeśli u decrese temp .. tylko jest to mój thoguht proszę sugerować mnie, czy jego możliwości w czasie rzeczywistym, czy też nie i powiedz mi czy jest jakiś problem z odtwarzaniem temp
Jak można grać z temp. po taping się? jej nie masz kontroli ... możesz proszę wyjaśnić swoje ans? Podczas STA możemy Temp. do rozważenia, ale jak po taśmie out? .. [color = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post added at 11:24 ---------- Poprzedni post był o 11:21 ---------- [/SIZE] [/color]
Carrot Witam, Po produkcji chipu, jeśli otrzymujesz trzymać naruszenie. to nie będzie działać. Ale nadal, jeśli chcesz, aby to działało, przejdź do laboratorium, zwiększyć temp. laboratorium w zależności od Twojego naruszenia czasu wstrzymania, ponieważ naruszenie hold jest odwrotnie proporcjonalna można dokonać.
Nie sądzę chipy są do pracy w Laboratoria tylko albo .... tak powiedziałbym opuścić Temp. i zabawy z temp. naprawić pogwałceń .... najlepiej jest zwiększenie / zmniejszenie DataPath opóźnienie lub wprowadzenie pochylać do ścieżki zegara ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back