mehdi z Iranu szukaj o digsilent moc factori w sked

Jaki jest Twój post ma znaczyć? Pyta pan, co? Masz tylko pod warunkiem, e-mail i tytuł użyłeś nie ma sensu. Alex

Witam Jestem mramini z Kerman, Iran Pracuję w firmie dystrybucyjnej elektryczne, które używają digsilent oprogramowania fabryka mocy do studding o sieci dystrybucji. Ale mam problem z tym programem: Używamy GIS (Jest to baza danych składa się z danych statycznych sieci) do studding temat systemu dystrybucji. Ale ten bank nie może przedstawiać danych linii lub impedancji matrycy, więc mam do konwertowania danych statycznych do pliku w formacie ". DLE" za pomocą modułu konwertera a następnie i otwórz go (. DLE) w digsilent fabryka mocy i przeczytaj R i X (rezystancji i reaktancji) każdej sekcji, aby utworzyć macierz danych linii. (przez kliknięcie prawym klawiszem na części i je przeczytać w zakładce edycji). jest trudne i wymaga wiele czasu, ponieważ istnieje wiele sekcji dla niektórych sieci. teraz mam poniżej pytanie: Jak można wyodrębnić impedancji (lub danych linii) matrycy do przebudowanej sieci digsilent? Czy istnieje prosty sposób? Proszę prowadź mnie dzięki

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back