marek i typów, co jest dobre? VSWR dla frequncy GHz?

A

aki.aki

Guest
Witam Potrzebuję VSWR i miernik mocy dla częstotliwości GHz. około 1 - 3 GHz. marek i typów, co jest dobre? (Które istnieją w rynku indonezyjskim) w związku z transakcjami online za granicą jest bardzo trudne, nie doświadczyłem dzięki przed

również nie jest z Indonezji, nie wiem co może być dostępne tam;) powiedział, że jest, być może znajdziesz tam, że dostawca może nakazać Daiwa CN-801G metr dla Ciebie Daiwa Cross Igła watomierzowy częstotliwości: 900-1300MHz Power Range Forward: 2/20W Tolerancja: + / - 10% (w pełnej skali) czułość wykrywania SWR: 0,2 min Input / Output Impedancja: 50 OHM wejścia / wyjścia Złącza: N-Type Wymiary i waga: 6.25in x 4.3in x 4.8in / 2kg. 3ozs. bardzo miły nieco narzędzi, pracują bardzo dobrze z dobrą dokładnością, użyłem przyjaciela w mojej chacie tu na 1296MHz. W ciągu najbliższych kilku dni w Im oczekuje przybycia na własną rękę Daiwa CN-801SII metr Daiwa Cross Igła watomierzowy częstotliwości: 900-2500MHz Power Range Forward: Tolerancja 2mW/2/20W: + / - 10% (w pełnej skali) SWR wykrywania Czułość: 0,5 min wejściowa / impedancja wyjściowa: 50 Ohm wejścia / wyjścia: N-Type Wymiary i waga: 6.25in x 4.3in x 4.8in / 2kg. 3ozs. Będzie ona obejmować zarówno moje 1296 i 2400MHz amatorskie pasma radiowe cheers Dave

Dawno, dawno temu, był zupełnie nazywa się BIRD .. To było bardzo dobre Power i SWR Meter ..

Dawno, dawno temu, był zupełnie nazywa się BIRD .. To było bardzo dobre Power i SWR Meter ..
ahhh wierny ol 'Bird 43 .... dang nadal można płacić górę dolara za jeden z nich kilka ślimaki dobre wiem, że to ślimak, że pójdzie do 1000MHz ... its ok na 1300MHz ... nigdy nie widziałem wyższych Częst znam slug Dave

Dzięki wszystkim ... Jestem zobacz recenzję Daiwa CN-801SII i bardzo dobre perpormance .... ale w rynku indonezyjskim, narzędzie to trudno kupić. w indonezyjski VSWR rynku większością 144MHz, Używam VSWR GHz dla make anteny wifi,, przepraszam, jeśli mój angielski jest zły mówić. mój język jest indonezyjski. dziękuje wszystkim ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back