Lazer czujnika i przetwornika

B

binojkumar

Guest
Cześć przyjaciele im w potrzebie czujnik lazer i nadajnika (duży zasięg, około 50 m) dla projektu bezpieczeństwa, chodzi o to, kiedy coraz przeszkód jest w między nadajnikiem a i czujnika powinien dostać sygnał. Nie mam pojęcia, o czym czujnik typu i lazer i nadajnik należy użyć. powinny być bardziej opłacalne. Z góry dziękuję.

Sprawdź stronie internetowej: [url = http://www.keyence.com/products/sensors/laser/lvh67/lvh67.php] LV-H67 Series Straight dużej mocy światła, odblaskowe laserowych - KEYENCE [/ url ] Mam nadzieję, że to pomaga.

Myślę, że ok. używać keychain laser wraz z odbiornik podczerwieni TSOP ..... Będzie ona służyć

Myślę, że ok. używać keychain laser wraz z odbiornik podczerwieni TSOP ..... Będzie on służyć
Witam panie, TSOP będzie współpracować z lazer? Mój wniosek jest do siatki lazer 2 metrów powyżej od podłogi, jakiś pomysł?

tak jak i używał go do przesyłania danych pomiędzy 2 pc z laserem .. i kilka innych projektów została również dokonana po

Cześć przyjaciele im w potrzebie czujnik lazer i nadajnika (duży zasięg, około 50 m) dla projektu bezpieczeństwa
Czy keychain Laser będzie obejmować tych zakresów? Próbowałem kilka z nich i odbiegają one od 4-5 metrów ... Więc zastanawiam się czy będą pracować z wami.

Nie wiem, czy lazer breloczek będzie działać na 50 m, Każda inna opcja?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back