kadencji (wirtuoz) Biblioteka dla symulacji urządzeń w technologii nm

A

anita

Guest
Chcę, aby symulować tranzystor nanowire krzemu i że chcę plik biblioteki w rytm plz nanometrów technologii sugerują mi, gdzie go pobrać? dzięki

Witam anita co dokładnie chcesz zrobić? znaleźć w bibliotece w tym nanowire urządzenia i jego model tworzyć nanowire obecnie standard CMOS model urządzenia Dodaj nowe urządzenie do biblioteki, do których masz już model?

panie na przykład za pomocą urządzenia symulującego ckt mos tam przyprawy r plik modelu mosfet MOSFET.example plik LIB tak dla ckt symulacyjne z wykorzystaniem tranzystora nanowire krzemu jest jakiś tam plik lib, dzięki:. idea: [color = "Silver"] [ SIZE = 1 ]---------- Post added at 14:55 ---------- Poprzedni post był o 14:54 ----------[/ SIZE ] [/color] odnalezienia bibliotek, w tym nanowire urządzenia i jego model

nie ma native urządzenia nanowire w bibliotekach kadencji, jeszcze, podstawowe modele oparte są na nanowire (SOI) Tranzystory MOSFET i / lub innych urządzeń std, to prawdopodobnie trzeba skopiować model z literatury / internet i dołączenie go do symulacji

panie ja mam kompaktowy model SINWT i składają się dwa Schottky diody z powrotem do tyłu i od NMOS trybie deplation tranzystor, ale problem jest, że kiedy ja jestem stara się symulować urządzenia pokazuje na przykład Schottky diody wymagają użycia model sir plz powiedz mi jak , aby dodać model? w wirtuoz kadencji

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back