kadencji lub opiekuna

E

eng_mhussein2005

Guest
proszę, może ktoś mi powiedzieć, jakie narzędzia jest zalecane dla sygnału analogowego / projekt mieszanej (łącznie z symulacją, tworzenie układu i weryfikacji projektu): mentor narzędzia lub narzędzi kadencji w środowisku Linux i dlaczego?

Witam. Wszystkie narzędzia mają swoje pro i przeciw ... widmo Cadence jest lubiany niż eldo mentorów symulacji. Cadence wirtuoz edytor układu jest ponownie korzystne niż icstation mentorów fizycznego układu.

kadencji, ponieważ mentor nie ma wielu zestawów projektowania i tych Thay nie są pełne błędów.

Jeśli są u ucznia przejść do mentora jego tańsze. Do użytku profesjonalnego, rytm jest bardzo rozwinięte narzędzia.

Cadence to najlepsze narzędzie ile wiem dla wszystkich symulacji.

Do przodu symulacje koniec kadencji jest najlepszym narzędziem do weryfikacji fizycznej (DRK, LVS) Mentor narzędzie CALIBER jest złoty narzędzie .. Vijay

Witam, Do zmiksowanego sygnału analogowego kadencji zadań narzędzia są korzystne. Do symulacji analogowych konstrukcji a następnie przejść do viewlogic lub widmo (rytm). Dla układu analogowego można wybrać się na rytm (koszt) lub Laker (tanie i szybsze niż kadencja). Dla celów nauki można wybrać się na magii (darmowe narzędzie). Do nagrywania analogowego lub cyfrowego przejść do weryfikacji kalibru (grafika Mentor). Do streszczenie generator przejść do kadencji. Dla zastosowania P & R przejść do kadencji (Spotkanie). Myślę, że ta informacja będzie dużo pomaga u. Dzięki i Pozdrawiam, Shiva.

artisst analogowe Cadence jest bardziej powszechne. Jednakże, Eldo Mentor jest bardzo solidny symulator. Nie jest prawdą, że nie ma modeli dla niego. Istnieją, oczywiście. schemat przechwytywania Mentor jest do bani, za to, co wiem. Ale eldo mogą być zintegrowane w rytm muzyki i analogowych można wykorzystać rytm schematyczny rysunek przechwytywania i netlisting.

Mentor - najlepsze narzędzie do projektowania układów scalonych Analog

Witam, do projektowania IC, layout, rytm jest najlepszy. do weryfikacji przez kalibru grafiki mentor jest potężniejsza niż assura przez rytm. tak u podejmie stosowną decyzję.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back