JTAG połączenia Wiggler?

[Quote scthomp =] Czy ktoś wie Wbudowaliśmy w wartości rezystorów dla DCT114 tranzystor? Jeszcze lepiej, jakie DCT114 tranzystor to [/quote] Każda mała tranzystor npn, z 5K rezystor bazy. - 10K?

[Quote scthomp =] Czy ktoś wie Wbudowaliśmy w wartości rezystorów dla DCT114 tranzystor? Jeszcze lepiej, jakie DCT114 tranzystor jest. [/Quote] To zależy od przyrostek 10 DTC114E k B 10k 10k 47k BE DTC114Y B BE DTC114T 10kb 10k DTC114G Brak Brak BE

Nie mogę obwodu wiggler do pracy z Ocdemon, dostaję "błąd wewnętrzny 43" i komunikat: Błąd Odpowiedź INITIALIZE: 0x03 initialize_target: kabel odłączony (10, 03). Jednak najśmieszniejsze jest to, że tor wiggler współpracuje z IAR Embedded Workbench. Niestety dla mnie IAR ma termin 30 dni. Każda pomoc będzie mile widziane iz góry dzięki.

jest to bardzo często z nowszych wydań ocdremote (> 2,06), lek dla mnie i innych najbardziej jest połączenie pinów 8 i 15 na lpt złącza. Pozdrawiam NTFreak

witam wszystkich, jak wiggler mogą być wykorzystywane do MIPS (dla obu JTAG i ejtag porty), MIPS tylko cache onchip (program i dane), to może u mnie prowadził, jak korzystać z JTAG do programowania MIPS Dziękuję. Priya

Potrzebuję pomocy / link "JTAG Qualcomm", jak MSM5000. MSM6000, MSM5105 itp. .. Dzięki

Cześć przyjaciele, mam martwy STB Strong SRT 4500 i nie ma procesora IBM PowerPC STB02500 i ST 29W160DT flash. Widzę 16pin nagłówek w środku. Który schemat i soft mam użyć, aby JTAG to? Dzięki za pomysł.

[Quote = Ace-X] Sprawdź to: h ** p: / / JTAG-arm9.sourceforge.net / Ace-X [/quote].

Witam, Ściągnąłem JTAG wiggle schemat pliku, znalazłem musimy dostarczyć dodatkowych VCC to niech działa. Zastanawiałem się, ile powinniśmy dać do VCC? 3,3 V czy nie. Neilson dzięki

Czy każdy może przesłać dobra = testowane schematichs AT91S wiggler.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back