Jak zdobyć dwa przewody w tym samym czasie projektowania EKG?

D

dunadan02

Guest
Jestem budynku EKG i mój problem jest: Jak można kupić 2 prowadzi w tym samym czasie? Rzeczy, które chcę zrobić, to obliczyć trzeci prowadzi się według wzoru: Lead III = II Lead - Wiodący I. Przede wszystkim, muszę zdobyć dwóch pierwszych prowadzić a następnie odjąć im. Używam obwodów podane w AD620 arkusz do objęcia jednej + filtry ołowiu. Mój pierwszy pomysł budowy dwóch różnych wzmacniaczy (dwa AD620 obwody) ale myślę, że będzie problem z kierownica z prawej nogi. Każdy pomysł? Dzięki!

Na prawej nodze możesz dodać sygnał z wszystkich sygnałów wejściowych, odwrócić go i stosuje się je do prawej nogi. To się nazywa czynne prawo obwód nogi. Inne wybór jest tylko zastosowanie gnd, czy tylko w połowie pod napięciem z obwodu wejściowego IZOLOWANE do prawej nogi. Przyzwyczajenie daje najlepsze wyniki dla CMRR teoretycznie, ale będzie działać dobrze

bardzo podobny układ podobnego przypadku znalazłem tę stronę .. z wykorzystaniem ane AD620 wzmacniacz .. skierować papieru ZALEŻNE Prawo jazdy nogi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back