interfejsu PIC16F877 z srf04

Q

qatar.engineer

Guest
Witam chcę napisać aprogramm w montażu, aby odległość od obiektu, ale i srf04 nie wiem

[Quote = qatar.engineer] Witam chcę napisać aprogramm w montażu, aby odległość od obiektu, ale i srf04 nie wiem [/quote] To jest niezbędne, aby to główny w asembler projektu? można używać języka wysokiego poziomu, aby go jak PicBasic, Mikrobasic lub Pic C, tak, że rzeczy są, ale łatwe

ok, ale mam programm MPLAB i jeśli będzie użyć innego muszę zamówić i czekać na ich przybycie i zajmie dużo czasu, więc jeśli możesz dać mi miejsce na learining assmbly lub co używać i myślę, że jest łatwe

określa swój projekt? tak, że ma pomysł [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 40 minutach: [/color] [/size] weryfikuje ten [url = http://www.edaboard.com/ftopic205055.html] tutaj [/url]

Witam chcę zrobić projekt, w którym PIC 16F877 steruje silnikiem 4 Vibration wibracji przy pomocy ultradźwięków SRF04 dalmierza, program powinien być projekt w taki sposób, że wibracje staje się wysoki wen dowolnego obiektu zbliżyć się do SRF04 oznacza wibracji powinna być odwrotnie proporcjonalna do odległości między obiektem a SRF04 (program musi być dokonana na MPLAB), ponieważ chcę używać MPLAB, nadziei jednemu może pomóc proszę mi pomóc [COLOR = "Silver"] [size = 1] ---------- Post added at 20:25 ---------- Poprzedni post był o 20:15 ----------[/SIZE] [/ COLOR ] Chcę program napisany w MPLAB chcę zrobić projekt, w którym PIC 16F877 steruje silnikiem 4 drgań w drgania przy pomocy 4 ultradźwiękowy dalmierz SRF04 program powinien być projekt w taki sposób, że wibracje staje się wysoki wen dowolnego obiektu zbliżyć się do SRF04 oznacza wibracji powinna być odwrotnie proporcjonalna do odległości między obiektem a SRF04, proszę mi pomóc

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back