IC Design pracy w Singapurze

A

asic_designer

Guest
Witam wszystkich, Szukam pracy w S'pore. Ja pracowałem przez 6 lat w Digital ASIC Design w Indiach. Teraz mam tu przeniesiony do accomapny mojego męża. Ale ja nie jestem coraz każde wezwanie pracy. Czy ktoś może mnie prowadzić? Z góry dzięki. Pozdrawiam nd

Nie jestem pewien, o ic pracy projektowanie, Słyszałem, że istnieje bardzo niewiele firm o 30 tam, jeden z moich przyjaciół, ale praca tam niedawno w mechatronice, śledził reklamy z lokalnej gazety, myślę, że z 6yrs exp nie powinno się znaleźć problemy, i proponujemy, aby skontaktować się niektórych konsultantów wszystkiego najlepszego

witam Priya proszę podać nam linki pracy (strony) w Singapurze, jeśli znacie jakieś u. Ja również poszukuje do przenoszenia oraz w experince projektowania IC

są tylko 40 + firm w Singapurze w ten projektowania IC, niezależnie cyfrowych, mixed-signal, analogowe, i RF fabrykę krzemowych wafli. typowy siły roboczej jest niższa niż 1000. Jeśli zawęzić tylko do robienia cyfrowych projektowania IC, to będzie tylko 1 / 3 z 40 + firm można podejście i typowy rozmiar ic projektantów w firmie jest średnio na około 10-15. miejsc pracy w tym zakresie jest trudne do znalezienia. Może chcesz spróbować większe spółki Infineon w tej chwili wydaje się, że są one jedynym szuka projektanta IC.

Witam może mi powiedzieć Jak ubiegać pracy VLSI w Singapurze. Ja pracuje tu jako RTL projektowanie, weryfikacja, FPGA Synteza

Witam zna ktoś firmę, która do inżynierii wstecznej w Singapurze? Mam 2 lata doświadczenie w biegu wstecznego i inżynier symulacji. Używamy kadencji jako naszego narzędzia. oh! jeśli kiedykolwiek ktoś nie wie, co reverse engineering jest: tłumaczymy rzeczywisty układ chip w schematy i sprawdzić za pomocą symulatora kadencji. jest częścią grupy R & D. Będę apreciate jakichkolwiek środków od was.

hi ludzi jest jakaś szansa dla absolwentów inżynierii elektronicznej (adaptacyjnych), aby dostać pracę w Singapurze ..? nie mam doświadczenie w pracy ... może ktoś mi wiadomość na adres e-mail konsultanci lub ich ID? thanx mln

Witam, myślę, że Infineon uległa pogorszeniu się, zwalniając cały operacyjne grupy AMS w Indiach. Teraz znowu są budynku zespołu w AMS. To nie znaczy, że coś jest nie tak z firmami polityki. W każdym razie, jeśli nadal nie podoba, że to nie jest bezpieczny, o ile dotyczy bezpieczeństwa pracy, do pracy w Infineon Dzięki Shaikh Sarfraz

Myślę, że na rynku jest zbyt nasycone projektanta IC w Singapurze ... Plus za dużo Singapuru świeże grads EE nie mogłem nawet znaleźć pracę ...

Witam Priya, Are u pracujących w Singapurze? Jeśli tak, proszę, zaprowadź mnie u?

Dlaczego nie spróbować u STM, ST-Ericsson, Infineon, Broadcom, MediaTek, Cadence, Marvell. Te MNC ma cyfrowego projektowania w Singapurze .. U można spróbować na odpowiadające im WebPortal stosować pracy .. Powodzenia ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back