A
atieh
Guest
Witam drodzy, jestem pracuje nad projektem do porównania standard inverter i falownika MRF. falownika MRF jest model falownika, który jest tak rezystancyjnym na hałas. tak, musiałem wygenerować zewnętrznego hałasu zarówno standard inverter i obwodów MRF falownika (w oprogramowaniu kadencji), które wykazały, że standardowe wyjście inwertera (przebieg) będzie głośna, gdzie jako wyjście obwodu MRF jest taki sam jak befire (oznacza to, że do rezystancyjnym hałasu). I przeznaczony zarówno układów bez hałasu, i mogłem uzyskać prawidłowe przebiegi. teraz, mój problem jest to, że nie wiem jak do generowania hałasu zewnętrznego. Robiłem rozeznanie i I widziałem że istnieją trzy sposoby robić. najpierw za pomocą "vpwlfile, wytwarzając hałas w MATLAB-ie i otwórz go tutaj. sekund do wykorzystania Verilog-A. i trzeci jest użycie vsource. Teraz jest problem, że nie wiem jak to zrobić jeden z nich. można plz help me i wytłumaczyć mi jak generować hałas na przykład za pomocą vpwlf?. Dziękujemy za uwagę rgds Atieh