Graficzny interfejs użytkownika w programie MATLAB

A

anupama385

Guest
Ja stwarzam gui w MATLAB-ie. Jak wdrożyć filtr górnoprzepustowy w nim? Czy ktoś może mi pomóc?

Napisz lub zadzwoń do filtrowania kody odpowiednich funkcji wewnątrz gui kodu. czy można być bardziej konkretny, możemy być bardziej pomocne.

napisać kodów filtrowania lub zadzwoń do odpowiedniej funkcji wewnątrz gui kodu. czy można być bardziej konkretny, możemy być bardziej pomocne.
Mam 3 rodzaje plików do odczytu csv, dat i txt. Dane są odczytywane i wyświetlane na osi w gui. Ale ze względu na hałas, to nie jest dużo jasne. Powiedziano mi, że do wdrożenia filtr górnoprzepustowy tak, że hałas może być usunięta. Następnie działki spektrogram. Mam nadzieję, że jestem jasne:)

można dodać kolejne przycisk do gui czy filtry danych. czy można dodać filtrowanie istniejącego kodu. jeśli dodać przycisk, filtruje dane i wykresy jego spektrogram. możesz ten kod wewnątrz przycisku sekcji kodu.

Dzięki za pomysł:) Czy masz jakiś pomysł, jak filtrowanie kod należy ....?

można używać Matlaba filtr narzędzie do projektowania. to jest bardzo przydatne.

Możesz po prostu powiedzieć coś więcej o tym ... chciałem powiedzieć kodów lub innych rozwiązań ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back