Gdzie można znaleźć Programowanie Algorytm P89C51X2BN

N

nambinh

Guest
Witam wszystkich znajomych, chcę zbudować programista dla Philips P89C51X2BN, ale nie mogę znaleźć algorytm programowania w arkuszu danych z P89C51X2BN.

możesz spróbować not aplikacyjnych do budowania programista myślę, że u będą mieli solution.you może google patrz wyszukiwania r atmel stronie

[Quote = vijaya_narayana] możesz spróbować not aplikacyjnych do budowania programista myślę, że u będą mieli solution.you może google patrz wyszukiwania r atmel stronie [/quote] dzięki nie mogę znaleźć Programowanie Algorytm P89C51X2BN atmel stronie internetowej

[Quote = nambinh] Witam wszystkich znajomych, chcę zbudować programista dla Philips P89C51X2BN, ale nie mogę znaleźć algorytm programowania w arkuszu danych z P89C51X2BN. [/Quote] Dlaczego myślisz, że żartuje, gdy pisałem, że Philips nie / nie publikuje te informacje? Uważam to za bardzo mało prawdopodobne, by ktoś wyciek informacji, które są dostępne jedynie dla producentów programatorem, przed NDA. Ale możesz zawsze staram się skontaktować Philips / NXP bezpośrednio ... Można też spróbować reverse-engineering go z programatorem, który jest w stanie programowania tych układów. JW

[Quote ajay_bhargav =] patrz arkusz danych:) jej tam .. [/quote], które arkusza? P89C51X2's? Czy może Pan podać tutaj link? JW

[Quote = Ostrówkiem] [quote = nambinh] Witam wszystkich znajomych, chcę zbudować programista dla Philips P89C51X2BN, ale nie mogę znaleźć algorytm programowania w arkuszu danych z P89C51X2BN. [/Quote] Dlaczego myślisz, że żartował kiedy napisał, że Philips nie / nie publikuje te informacje? Uważam to za bardzo mało prawdopodobne, by ktoś wyciek informacji, które są dostępne jedynie dla producentów programatorem, przed NDA. Ale możesz zawsze staram się skontaktować Philips / NXP bezpośrednio ... Można też spróbować reverse-engineering go z programatorem, który jest w stanie programowania tych układów. JW [/quote] thanksssssssssssss

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back