GC-prevue problem ułożeniu

D

digit

Guest
Witam wszystkich, jestem moje przygotowanie prototypu mają być wytwarzane. i generowanych plików wiertła i plików Gerber, ale kiedy używane GC-prevue , aby przejrzeć i plików Gerber uznał, że warstwa lutowania (na dole) i warstwy Component nie są alligned tzn. istnieje przesunięcie w wymiarach. . można wiedzieć jak go rozwiązać. lub, co jest błąd z? Informacja: Używam EAGLE V4.11e

Problem może być tak ustawione tak by każdy Gerber jest zrobione, CENTETRED, OFFSET ... GC-Preview offset / kontrola warstwa ponownie je wyrównać, ale chciałbym to zrobić w Eagle.

Po prostu wybierz element, który dostosowuje znany po obu / wszystkich warstw poprzez umieszczenie kursora w jego pobliżu, naciśnij Control-N do centrum na to, Z zero. Następnie przejdź do elementu, który chcesz wyrównać do kontroli-n i następnie ponownie od O do ofsett i zaznaczyć wszystkie warstwy, które chcesz offset. Albo, że był, jak to zrobić w starszej wersji, nie wiem o aktualnej pełne powerstation wszystko. Producent PCB będzie Ofset tych w kolejce, więc nie jest zbyt zaniepokojeni.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back