Engg Design IC. Kwalifikacje

• Thread starter agrawalyogesh04
  • Start date
A

agrawalyogesh04

Guest
Obecnie ukończeniu BE w Elektronika i Tele-komunikacji Engg. Jestem zainteresowany karierę w nazwie IC Design Engg. Jestem zainteresowany, aby wiedzieć, kwalifikacji i wszystkie dodatkowe doświadczenie potrzebne do tego samego. Co wszystkie kursy są spodziewać? Jakie są rzeczy, które są oczekiwane od IC Design Engg. (Dodatkowe informacje)? : |

znacie jakieś logika cyfrowa i wiedzę na temat urządzeń półprzewodnikowych.

Bardzo chciałbym mieć określone książki są niektóre materiały lub kursy, które należy przyjmować w tym samym: D Proszę mi pomóc z nimi

witam Agarwal Postaraj się, aby jakieś książki odnoszą się do projektowania cyfrowych, a teraz u musi zdecydować, czy chcę iść u do przodu r back end. ur koniec font udział w programint na poziomie RTL z HDL, ale z tyłu u celu należy knw narzędzi zmiany, które na początku projektu w VHDL RTL r Verilog i ostatecznie przechodzi do wyczerpania taśmy .. Suresh

Szanowny Panie, jest zadaniem IC Engg Design. zadowoleni z przodu lub z tyłu koniec projektu koniec? Czy są jakieś dodatkowe wymagania? Proszę o pomoc:?:

witam Agarwal .. Proszę, nie tak oficjalnie, dzwoniąc sir. No u będzie nazwany jako inżynier projektowania IC, nawet jeśli u mieć świadomość albo r przodu plecy. Teraz u mają do wyboru, jeśli u chcą dla analogowych, cyfrowych sygnałów mieszanych .. r więc na podstawie tego u mogą wybrać ur kariery, Suresh

Dzięki! I jest bardzo zainteresowany, aby budować karierę w dziedzinie VLSI Jestem całkowicie nowy w tej dziedzinie. Chcę wiedzieć dokładnie schemat drzewo na polu VLSI. Na przykład, schemat drzewa Engg. Absolwent będzie tak: Poziom pierwszy: Engg. Drugi poziom: Elektronika (lądowej, mechanicznej, produkcja, przemysł chemiczny, informatyka, technologia informacyjna, oleje, farby, Oprzyrządowanie ,..... (110 oddziałów w przybliżeniu)) Trzeci poziom: VLSI Engg. (Komunikat Engg. Embedded System Engg. Itp.) Poziom czwarty :??????? Jak dalszej kariery w VLSI jest sklasyfikowany? :: Jakie są specjalności dostępne VLSI Engg.? :: Jakie są możliwości pracy? i tak dalej i dalej .... Byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedź. Proszę pomóc początkującym Engg. znaleźć swoją drogę w dobrym kierunku ...: D: D: D

Tak! To naprawdę pomogło jasne chmury nieco ... Ale wciąż myśli jeszcze jestem w stanie zlokalizować miejsca zamieszkania IC Design Engg. Proszę o pomoc: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back