Ekstrakcji cech linii papilarnych - matlab

Istnieje wiele algorytmów i metod rozpoznawania odcisków palców. Zależnie od Państwa wymagań projektu i Twoją korzyść. Możesz przeczytać kilka książek lub dokumentów na ten temat, a następnie zdecydować, dobry algorytm. Używam sieci neuronowych, jest dość dobre. Inną popularną metodą jest minucje na dopasowanie.

hi por ... gratulacje! W moim oddanych za punkt rdzeń nie jest dokładny cały czas. Ale do przyjęcia ... Tak więc nadal z polyomial modelu Am nie szkolenia z sieci neuronowych ...

Hi, MEKA Cieszę się, że aby usłyszeć od ciebie ponownie. Wzór wielomianu jest inna metoda dopasowywania odcisków palców. Życzę Wam wszystkiego najlepszego.

Drodzy Meka kiedyś swój kod. jest lepiej. ale dlaczego nie zwrócić punktów bazowych na obraz linii papilarnych. jeśli można proszę powiedz mi o pełny kod pozdrowienia Ali

Witam wszystkich i staram się wdrożyć własne systemu rozpoznawania odcisków palców na dyplom ..... może ktoś mi pomóc w niektórych kodów zwłaszcza wykrywania sigularites (rdzeń, delta), dzięki odniesieniu yousi

Witam wszystkich Mam realizowane Code Ocena orientacji, ale nie wiem czy te wartości są poprawne, czy nie .. Używam Java (do odczytu i wyświetlania obrazów) i C (algorytmy) do mojego realizacji może ktoś mi pomóc jak sprawdzić, czy wartości, które mam są poprawne, czy nie? również w jaki sposób mogę zwrócić obrazu orientację, jak jest wyświetlany na całym świecie? pomocy plz

Witam wszystkich im również nad papilarnych recog i hav napisany kod, że i jego pracy, więc ktoś potrzebuje pomocy im gotowe udzielić

hi będzie trzeba kod recoginition fingerrint dla mojego gradulation poject proszę, pomóż mi

[Quote = vurgac] dlaczego nie widzimy corepoint na odcisków palców? [/Quote] Co masz na myśli mówiąc nie widzę corepoint?

hej por plz mi pomóc wiem, u hv zrobić kilka znaczną ilość pracy w rozpoznawanie palców I hv realizowane minutae wyciąg i punkt rdzenia i nw i chcesz przejść dalej do minutae dopasowania może u pls powiedz mi jak iść do przodu w moim projekcie spodziewa się szybkie odpowiedzi Pozdrawiam

średnia corepoint pokaż na wizerunek samej linii papilarnych to zdjęcie [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 1 minutach: [/color] [/size] [quote = leekk8] [quote = vurgac] dlaczego nie widzimy corepoint na odcisków palców? [/quote] Co masz na myśli mówiąc nie widzę corepoint? [/quote] sam tego zdjęcia

hi leekk ...... im ten projekt na dopasowanie linii papilarnych ...... im przy użyciu tego samego algorytmu jak ur pomocą ....... ale w moim algorytm dziedzinie orientacji nie działa prawidłowo ...... Będę bardzo zobowiązany, jeśli u może mi pomóc ..... [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 1 minutach:. [/Color] [/size] więcej ponad używam c # netto dla tego projektu .......

Mam linii papilarnych funkcje zakończenia kalenicy i algorytm ekstrakcji rozwidlenia, ale nie wiem zupełnie, jak to działa ...... im dołączenie tutaj może być wykorzystywane do som1 i jeśli som1 wie jak to działa plz podzielić się ze mną ..

Hi ekspertów, pracuję na palcu projekt druku, gdzie trzeba obliczyć wykrywania Core & Delta i wykrywania najdrobniejsze szczegóły. Czy ktoś wdrożenia tego? Czy ktoś może mi pomóc z kodem proszę. Dzięki

hie tam .. im doin projektu recog odcisków palców. zbyt .. mam zrobić z moim kody matlab wstępnego przetwarzania n ekstrakcji cech ... ale im zatrzymała się na część obróbki .. gdzie mamy do usunięcia fałszywych minucje punktów. może ktoś mi pomóc tutaj ... moje przedstawienie jest tylko n im zatrzymany:. cry:

hi MEKA Próbowałem kodu u napisał jej nie działa hv u zrobić żadnych improvemnts w kodzie, pls powiedzieć. z góry dzięki

plz powiedz mi metody ekstrakcji cech wiem odpowiedź metody minutia ......

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back