Dyskusja na temat doświadczeń w projektowaniu

B

bicave

Guest
Ktoś na tym forum musi być profesjonalnym projektantem. A ja jestem newbie. Porozmawiajmy o swoje doświadczenie, a niektóre kluczowy punkt do schematu. Naprawdę mam nadzieję usłyszeć od U. Jest bardzo bardzo piękna. Dziękuję bardzo!

Witaj .... Sound ogólne ..... zależy obszarów projektowania i kompetencji .... Myślę, że można rozpocząć czytanie różnych odpowiedzi na tematy w przestrzeni publicznej. Niż po spróbujesz wykonać kilka przewodnika .... można zdecydować o doświadczenie ludzi ..... Pozwól mi pamiętać, że nikt nie może mieć doświadczenie w everithing. Każda osoba ma więcej doświadczenia w pewne rzeczy, a mniej w innych, ale mogą one pochodzić z ideeas, z trochę odpocząć light.The rzeczy reprezentują dużo pracy dla Ciebie. Na przykład, nie staraj się zobaczyć, jak doświadczeni ludzie .... Po prostu staram się sprawdzić, czy pochodzą one z dobrym ideeas (lub rozwiązań kiedyś). Z tego powodu, I apreciate pomóc theyr. Prawie wszystkie osoby, które pochodzi z rozwiązań mają doświadczenie, ale oczywiście, możemy zaobserwować, że kiedyś ludzie bez doświadczenia znaleźć bardzo dobrych rozwiązań też. Tak więc musimy szanować się nawzajem i pomagać sobie nawzajem, gdy jest to możliwe. Enjoy! Gabriel.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back