DS18B20 zdjęcia w asemblerze

W

wp100

Guest
Witam, wcześniej próbowałem kod DS18B20 w Pic Assembler. Wydaje się tak skomplikowany rutynowych do pełnienia takiej funkcji jest proste. Wyszukałem w internecie przykłady kodu, ale jeszcze nie znaleźliśmy żadnych że faktycznie pracują. Tylko nadzieję, jeśli ktoś tam pracuje program Assembler zdjęcia będą one wystarczająco dobre, by pozwolił mi mieć kopię. Dzięki.

Witam Fidelis, Wielkie dzięki za ten link, spędził godziny szukają, ale nigdy nie widziałem tej strony. Twój link na stronie działa ok i pobrane pliki, które budują dobrze i actaully uruchomić w symulatorze więc czuć się pewnie będzie działać dobrze, gdy czujniki rzeczywiście nadeszły. Jeszcze raz dziękujemy!

Mam zakodowane w asemblerze zdjęcia w przeszłości. Ale tylko dlatego, ponieważ byłem wykonawczych peryferyjnych. Muszę mieć doskonałe czasy interfejs pic z systemu w czasie rzeczywistym. Zajęło mi to miesiąc wytężonej pracy. Skończyło się na 12 stron doskonały kod działa. Jeśli nie potrzebujesz tego typu dokładności lub zdjęcia używasz ma wystarczającą moc do czynienia z projektem. Użyj C kodu. Nie trać czasu. Learning coś tak uciążliwe. To co robisz to raz już nigdy nie zrobić to ponownie.!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back