Dokumenty o descrambler TV budynek telewizji kablowej w USA

Y

yhk

Guest
Czy ktoś ma jakieś literatury na temat budowy descrambler tv kabel do TV USA. Obwód byłoby miło. Myślę, że sygnał synchronizacji jest usuwany, więc co mogę zrobić, aby odtworzyć ją z powrotem? jakieś pomysły? Dzięki

Witam Są to 2 części na dekoder. Przełącznik kanałów i deszyfrator. Dostajesz za co zapłacił, więc wyboru wie, co jest otwarte, czy zamknięte. Jeśli wybierzesz zamknięty kanał, to prawdopodobnie będzie migać i powiedzieć "nie" Nie pal. Easyest rzeczą jest kupić najtańsze wyboru kabla można znaleźć te, które dostaje tylko kanał i umieścić go na kanał 3 lub 4. Następnie należy skontaktować się wyjście z tego dumy do wyboru. Umieść przełącznik na kanał 3 lub 4 i cieszyć się. Myślę, że musi on być wystarczająco głupi nie zauważyć. A kanał 3 lub 4 muszą być ważne (open), a więc to będzie odszyfrować ją ładnie do Ciebie. Ale trzeba użyć bardzo głupi wybór. Korzystanie z VCR notdo, ponieważ stara się zrekonstruować brakujące h / v sygnałów. Można też przeprogramować eeprom wewnątrz odbiornika, lub po prostu wyciąć linii puste descrambler. Istnieje wiele rozwiązań ... spróbuj astalavista.box.sk

Myślę, że to co naprawdę chcę to część descrambler. Mogę zaprojektować i zbudować przełącznik kanałów dość łatwo. Dzięki jakikolwiek

HI ... Idź h ** p: / / peque.metropoliglobal.com / Foros / index.php viewcat = 5

Szukam północnej Ameryki dekodera kabel PCB itp. miękkie. cały stuff

Ktoś wie, były znalazłem zamiennik CD2240 i CA3126E dla Dekodery telewizji

Myślę, że CD2240 jest harris chip. Sprawdź Digikey (Mam nadzieję, że w Ameryce Północnej)

również uwagę na następujące link h ** p: / / www.netzagent.com / freetv / intro.htm lub h ** p: / / www.freetv.notricks.de

Jeśli zamierzasz zbudować sobie rady, chciałbym zaproponować pic podejście. I próbował pll kolor-burst regenerator układu synchronizacji z książki serii Grafa TAB, a następnie wczesnym 3 chip * pic rozwiązanie oparte h ** p: / / members.rotfl.com / dturner /. Pamiętam konieczności gry z AGC cap w moim magnetowidu tuner który rodzaj bólu, ale myślę, że to już został rozwiązany. Po zabawy z nim, znalazłem, że warto po prostu kupić tanie ca * * ble grudnia pole Odry (z których wiele pic rozwiązanie). Pole nie jest dobre, bo ma tuner i audio-wideo i kanału 3 / 4 wyjścia. Powodzenia

fsiuru, podoba mi się strona, ale jeśli jest to twoje ..... Chciałbym to kontynuować dobrą pracę i nie PAL sygnał części. Dzięki

Cóż ... dopiero się rozpoczął PAL projektu PIC, jak również tutaj w Finlandii od coraz więcej ludzi tu u nas dostać Telewizja kablowa w domu (o; Hope, aby uzyskać próbkę VCXO w tym tygodniu z jauch.de co zostało powiedziane do pracy idealnie (o; Z normalnym obiegu Xtal masz naprawdę dobry obraz na TCM / Cartoon i Cinema1000 inni faliste obraz i niektóre jaśniejsze części w środku obrazu tych kanałów nie dają obraz w ogóle stosowane w żywieniu.. . przez magnetowid Think PIC soft potrzebuje Scandinavian aktualizacji (o; stay tuned (o;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back