Dobrym magnetycznej do wykrywania metali?

Dzięki HUNTER, poprawny link to: h ** p: / / www.thunting.com/cgi-bin/geotech/pages/common/index.pl?page=metdet&file=/projects/magnum/index.dat Poza tym błąd , wszystkie inne rzeczy na ten wykrywacz metali jest prawdą .. IanP

Witam, mój Magnum siedzi w rogu mojego pokoju, nawet teraz, gotowa do pracy! To proste w budowie i nadal sprawia, że wszystkie, ale kosztownym w jednostkach handlowych wyglądać głupio. To chyba wciąż najlepszy dostępny DIY, biorąc pod uwagę to, że używa części wspólnych oraz pełne instrukcje z PCB układów itd. I nie niewielki mod kiedy zbudowano kopalni, około 15 lat temu. Rura kanalizacji w kopalni w pełni otacza głównym oknie, z wyjazdu na "T" pod polem. To dodaje siły. Uchwyt jest w kształcie część, z innym "T", że ma przełącznik / box metra na końcu. Sprawia, że znacznie łatwiejsze do przeczytania i wykorzystania. Jeśli ktoś jest zainteresowany, postaram się zrobić zdjęcie i później po to tutaj. Mam również oryginalne plany (w książeczce) z dodatkowych zmian wymienionych w wyżej podanej stronie. Pozdrawiam, FoxyRick.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back