Dipolowa projekt 0,7-3GHz

R

rajkumar3886

Guest
Potrzebuję pomocy w projektowaniu antena dipolowa o częstotliwości 0,7-3GHz.

W zasadzie jest to projekt, dipol jest anteną łączem o małej przepustowości.

Potrzebuję pomocy w projektowaniu antena dipolowa o częstotliwości 0,7-3GHz
jeśli chcesz, projektowanie szerokiego pasma dipolowa antena jak antena bowtie lub biconical.

hi antena dipolowa ma wąskie właściwości zespół i myślę, mikropaskowa dipol nie przydatne dla aplikacji używanych zwykle do tego zespołu spiralne lub zaloguj okresowych anteny i vivaldi

hi zobaczyć ten papier Compact Wydrukowano Bowtie Antena Ultra-Wideband Applications w europejskiej konferencji w 2009 roku, ale 39 nie ma wspólnej dipolowy

możemy zaprojektować to z ADS oprogramowania do u ma jakiś pomysł ... proszę o odpowiedź.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post added at 11:26 --- ------- Poprzedni post był o 11:21 ----------</span></span>
czynić u mieć żadnych dokumentów dotyczących powyższych, a także tym, możemy zaprojektować za pomocą oprogramowania ADS. .

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post added at 11:28 ---------- Poprzedni post był na 11:26 ---- ------</span></span>
czynić u mieć żadnych dokumentów dotyczących powyższych, a także tym, możemy zaprojektować za pomocą oprogramowania ADS ..

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">----- ----- Post added at 11:29 ---------- Poprzedni post był na 11:28 ----------</span></span>
Czy u mieć wydanych dla wyżej spiralne lub zaloguj okresowych anteny ... i również możemy zaprojektować za pomocą oprogramowania ADS

Witam nigdy zaprojektowany anteny ADS lub ansoft projektant, ponieważ nie są pełne, a nie fala oprogramowania 3D i ja nie wiem jak antena z nimi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back