Dipol Bowtie anteny

M

madhu14365

Guest
Witam może ktoś po kilka przydatnych linków do desinging bowtie anteny szersze pasmo w reklam ...

hi należy określić anteny u i częstotliwości przed u zadać pytanie i patch anteny proponuję HFSS do symulacji

Jeśli nie możesz rozwiązać analityczne lub numeryczne elektromagnetycznych i jeśli nie masz doświadczenia w desgin anteny użyć mag anteny designig następnie symulować anteny na feko lub cst.antenna mag zgodne z feko i cst. HFSS może być trudno, ponieważ użytkownik nie może doświadczenia i hfss chce więcej informacji na temat symulacji niż inne.

hi sezgyno mam inny pomysł o HFSS i specjalistom w HFSS ale i amatorów i początkujących w cSt w FEKO i muszka i design w hfss ale musimy wiele modelu bowtie jeśli u zadać pytanie w pls edaboard pełni danych o pytanie i nacisk że HFSS najlepsze oprogramowanie do anteny symulacji, które opierają się na rezonans jak antena mikropaskowa ale feko rozwiązać przez moment i oprogramowanie przydatne dla krnąbrny struktury pracy witch anteny jak drut lub falowodu, jak monopole CDM lub róg anteny i doradzać u nigdy nie używać feko dla mikropaskowa [

Witam przepraszam za niekompletne informacje ... antena jest antena dipolowa i Pasmo przenoszenia wynosi od 0,3 do 3 GHz ....

i mające na feko mikropaskowej anteny tablicy jeśli jesteś ostrożny w sposób moment można projektować poprawne podczas realizacji anteny i środka na analizator sieci można beileve feko: D ale jeśli konstrukcja anteny płaskiej wąskim paśmie można zauważyć, że nie można antena dla parametru s graficzne, które chcesz .. HFSS jest bardzo popularny niż inne, ale wiem, że to oprogramowanie requared zbyt dużo pamięci
Witam sezgyno mam inny pomysł o HFSS i specjalistom w HFSS ale i amatorów i początkujących w cSt w FEKO i muszka i design, ale w hfss mamy wielu model Chevroleta, jeśli u zadać pytanie w pls edaboard podać pełne dane o pytanie i nacisk i że HFSS najlepsze oprogramowanie do anteny symulacji, które opierają się na rezonans jak antena mikropaskowa ale feko rozwiązać przez moment i oprogramowanie przydatne dla krnąbrny struktury pracy witch anteny jak drut lub falowodu, jak monopole CDM lub róg anteny radzę nigdy nie stosować u feko dla mikropaskowa [

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back