CPW warstwy definicji ADS dla anteny

I

icpinu

Guest
Witam, jestem projektowania anteny zasilane CPW i chciałbym wiedzieć, co jest właściwym sposobem określenia warstw. Jeśli warstwy podłoża są: Freespace (open) dielektryczne (open) mam dobre wyniki (nie wiem jeszcze f pasują pomiarów) Jeżeli warstwy podłoża są: Freespace (open) dielektryczne (zamknięte) Freespace (open) Potem nie daj się rezonans. Jaki jest właściwy sposób określenia warstwy podłoża? Dzięki

Witam Icpinu, myślę, że korzystasz z uziemieniem struktury CPW. Jeśli nie zmienia nic w metalizacji tyłu dielektryczne, przez zastosowanie otwartej granicy (Freespace) w izolacji to straci się na ziemi samolotu. To jest tylko domyślać, jak nie znasz struktury. Jeśli tak jest, musisz zwrócić ograniczony samolotu na ziemi z tyłu dielektryczne. Nadzieję, że pomogło, JB

Witam dzięki za rplies. Ferdows i kulisy widzi załączonym pliku. Best

hi nie mogę zrozumieć i może icpinu pobrać załączony plik whats u oznacza?

Nie wiem, że się stało z moim drugim komputerze udało mi się dowonload teraz. Wielkie dzięki,

Podziel się swoimi projekt ADS, screeny atlease. Załącznik wysłany przez ferdows jest przy użyciu mikro projekt taśmy i nie pomóc.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back