Co to jest Niemcy i jak wygląda rynek pracy, jak?

Hi, im Singapuru indian. Chciałbym wiedzieć, szanse na pracę w Niemczech jako fotograf / web i grafik.

witam. im sorry za komentarz w złym wątku. Ale nie mogę znaleźć forum na moich studiach. Im dyplomowana pielęgniarka z Philipppines i chciałbym pracować i mieszkać w Niemczech, może ktoś mi akcje witryny lub jak stosować jako pielęgniarka w Niemczech? z góry dzięki.

[Quote = MIC] żyję w Niemczech, ale w południe, Brunszwik jest na północy, co jest znacznie tańsze w koszty utrzymania i ludzie są bardziej otwarci, tylko iść do przodu człowiek! Powodzenia besta momo [/quote] Słyszałem, że najlepsze miejsca w Niemczech w południowej, w Bawarii, na przykład ... nie jest to prawda?

Mieszkałem tam przez rok, to jest słodkie dość małe miasto z dużą ilością parków i wewnątrz. Jeśli szukasz dynamiczne miejsce, na pewno nie twoje miejsce, ale dla rodziny to jest dość wygodne. Wynajmę miejsce w pobliżu jeziora Olpe lub innych jeziorach miasta, dzięki czemu można cieszyć się spacerami. Znajduje się w pobliżu dużych miast. Ja polecam Ci mieszkać w dużym mieście w Niemczech, ponieważ Niemcy nie są fajne, w małych miastach wszystkich działań zatrzymuje się na 18:00 ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back