G
g3nster
Guest
Mam opprotuntiy do pracy w Niemczech w miasteczku Braunschweig. Nie wiem nic o mieście .... Każda pomoc? Dziękuję w Advan!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Stuttgart jest 5 lub 6 co do wielkości miastem w Niemczech. Jest to miasto przemysłowe, zwłaszcza samochodowych. To jest czysta. Jest jednym z najbogatszych miast w Niemczech. Jest to także pagórkowaty miasta. Wiele wineyard. W salonie koszt jest dość kosztowne. Ludzie mówią z innym akcentem niż w pozostałej części Niemiec. Ale ludzie są bardzo przyjazne. Uniwersytet jest jednym z najlepszych w Niemczech, zwłaszcza w dziedzinie inżynierii elektrycznej, technologii informacyjnej i motoryzacyjnego. Wielu obcokrajowców mieszka w Stuttgarcie, zwłaszcza turecki, chiński, wietnamski. Wiele sklepów azjatyckie. Jest to rodzaj jak Oktoberfest w Monachium, 2. największych w Niemczech. W pobliżu Stuttgart, tj. Metzingen (45 minut pociągiem) nie są znane sklepy fabryczne Boss, Tommy Hilfiger, Nike, Puma, Esprit itp. 2 godziny z Monachium. Myślę, że to OK, aby żyć i pracować w Stuttgarcie. najlepszeżadnego pojęcia o Stuttgart?