Co to jest Niemcy i jak wygląda rynek pracy, jak?

G

g3nster

Guest
Mam opprotuntiy do pracy w Niemczech w miasteczku Braunschweig. Nie wiem nic o mieście .... Każda pomoc? Dziękuję w Advan!

Żyję w Niemczech, ale w południe, Brunszwik jest na północy, co jest znacznie tańsze w koszty utrzymania i ludzie są bardziej otwarci, tylko iść do przodu człowiek! momo szczęście besta

do g3nster: miasto jest OK. można powiedzieć więcej o sobie, pracy, ... Jestem tylko ciekaw.

Przepraszam, że nie zalogował się w do g3nster: miasto jest OK. można powiedzieć więcej o sobie, praca, skąd jesteś, ... Jestem tylko ciekaw.

Witam, inżynier geodezji i `ma (inżynier Geomatyki) ... chcę wiedzieć, gdzie mogę znaleźć pracy, które łączą się mój dyplom w Niemczech. Czekam na kogoś o pomoc, proszę mi pomóc.

Witam mam arvind obecnie w Bangalore w Indiach i trzymam licencjat w compsc i Engg z VTU tak plz mi znaleźć pracę w Niemczech beacause chciałbym pracować tam, więc kolejne pytanie do mnie na ansharma06@rediff.com

[Quote = MIC] żyję w Niemczech, ale w południe, Brunszwik jest na północy, co jest znacznie tańsze w koszty utrzymania i ludzie są bardziej otwarci, tylko iść do przodu człowiek! Powodzenia besta momo [/quote] żadnego pojęcia o Stuttgart? / Kella

Witam mam na imię im zach 20 lat i jestem w wojsku i im stacjonujących w Friedburg Niemczech. Im obecnie w Iraku, i ożenił się z niemieckim. kiedy wyjść z wojska w 2007 r. i będą musiały pracy w Niemczech. jeśli ktoś ma jakieś sugestie proszę o pomoc!! można e mail do mnie na lambchop137@yahoo.com

Szukam pracy w Niemczech, ale mam stopień w sprawach karnych, a ja nie potrafię znaleźć żadnych nowych miejsc pracy związanych z moim stopnia. Czy ktoś może mi dać kilka rad. Dzięki, M. Sasser

żadnego pojęcia o Stuttgart?
Stuttgart jest 5 lub 6 co do wielkości miastem w Niemczech. Jest to miasto przemysłowe, zwłaszcza samochodowych. To jest czysta. Jest jednym z najbogatszych miast w Niemczech. Jest to także pagórkowaty miasta. Wiele wineyard. W salonie koszt jest dość kosztowne. Ludzie mówią z innym akcentem niż w pozostałej części Niemiec. Ale ludzie są bardzo przyjazne. Uniwersytet jest jednym z najlepszych w Niemczech, zwłaszcza w dziedzinie inżynierii elektrycznej, technologii informacyjnej i motoryzacyjnego. Wielu obcokrajowców mieszka w Stuttgarcie, zwłaszcza turecki, chiński, wietnamski. Wiele sklepów azjatyckie. Jest to rodzaj jak Oktoberfest w Monachium, 2. największych w Niemczech. W pobliżu Stuttgart, tj. Metzingen (45 minut pociągiem) nie są znane sklepy fabryczne Boss, Tommy Hilfiger, Nike, Puma, Esprit itp. 2 godziny z Monachium. Myślę, że to OK, aby żyć i pracować w Stuttgarcie. najlepsze

żadnych szans na pracę w Niemczech VLSI dla kobiety inżyniera

Witam jestem Żołnierz służący w miasteczku Celle ok. 30 mil stamtąd, byłem tu od 1987 roku. Gdzie jest twój idąc do pracy jest bardzo ruchliwego miasta jest to bardzo przyjazne miejsce i ma fantastyczny rynek Boże Narodzenie co roku. Głównym centrum handlowe nazywa się Gallerier jest ogromny i mam na myśli ogromne. Ma doskonałą nocne życie i będzie pasować albo pojedyncze osoby lub rodziny. Możesz jechać 30 minut w każdym kierunku i uderzył w parku rozrywki lub jakieś centrum na wycieczkę do rozpoznania rodziny. Jeśli język za pasem będzie to kochasz. Przykro nam żadnych zdjęć do wysłania, ale HPE jest to uruchomienia. Wszystkiego najlepszego i powodzenia.

Jestem obywatelem amerykańskim. A ja trzymam CDL (handlowych prawo jazdy) z USA, których odpowiedniki klasy 1, tutaj, w Niemczech. Jestem obecnie mieszka w Grünwald, Bayer. Niemcy, a ja rozpaczliwie szuka pracy w dziedzinie pokrewnej. Mogę być osiągnięte za pośrednictwem poczty elektronicznej. Nathaduong2005@yahoo.com . Z góry dzięki za pomoc ur.

Obywatelem libijskim, z B. w SC inżyniera kontroli bez doświadczenia, jak bardzo może on sukces w Niemczech? może znalazł pracę w jednym tygodniu?

Jestem gotowa przeprowadzić się do Niemiec z żoną i małą dziewczynką. Potrzebuję pomocy w znalezieniu pracy tam. Moja żona jest niemiecki więc będzie ona łatwo znaleźć pracę, ja będę trzeba trochę pomóc. Nie wystarczy mówić do pracy w niemieckim społeczeństwie, więc niczego, co mogłoby pomóc mnie byłoby miło. Weteran armii amerykańskiej. Dzięki.

[Quote = eehero] obywatelem libijskim, z B. w SC inżyniera kontroli bez doświadczenia, jak bardzo może on sukces w Niemczech? może znalazł pracę w jednym tygodniu [/quote] Nawet niemiecki dr posiadacz nie jest łatwo znaleźć pracę w ciągu jednego tygodnia:)

Szukam pracy inżynierii przemysłowej w Niemczech, mój e-mail germanholand@yahoo.com jestem obywatelem kanadyjskim i jestem absolwentem University of Windsor w Kanada, uzyskując dyplom z inżynierii przemysłowej z koncentracji w doświadczenie w zarządzaniu i produkcji z General Motors Company i Ford Motors Company. Moje doświadczenie obejmuje poprawę, realizacji i oceny zintegrowanych systemów ludzi, pieniędzy, wiedzy, informacji, wyposażenia, energii, materiałów i procesów. inżynieria przemysłowa kieruje się zasadami i metodami analizy inżynieryjnej i syntezy, jak i matematycznych, fizycznych oraz nauk społecznych wraz z zasadami i metodami analizy inżynierii i projektowania, aby określić, przewidywania i oceny wyników, które zostaną uzyskane z takich systemów umiejętności niezbędne aby mnie do pracy w Niemczech.

Tak im nowy na tej stronie i im szuka kogoś, kto tu może odpowiedzieć na kilka prostych pytań 1) Nie jestem w wojsku ... więc kiedy idę do ubiegania się o pracę w dowolnym miejscu w Niemczech i nie potrzebują pozwolenia na pracę jakiegoś tam pracować? 2) Jakie są najlepszym sposobem dla Amerykanów, jak ja, którzy są inteligentni, ale nie posiadają wykształcenie, znaleźć dobrą pracę w Niemczech?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back