Chcę dowiedzieć się VLSI, FPGA i ASIC

jeśli im nie mylę, wersja edukacyjna zajmuje więcej czasu, aby skompilować Verilog / VHDL kodu. ive również sprawdzić to jeden z moich projektów. pierwsze i skompilowałem go korzystając z wersji dla studentów i odnotowała czas, a potem i zainstalowany w pełnej wersji, a następnie zwrócił uwagę na czas. pełnej wersji jest niesamowicie szybka !!!!!!

dla ASIC, można zobaczyć fantastyczne książki "Application Specific Integtrated Circuit" przez Šebestián John Smith opublikowane przez Pearson Asea (z niskim cena)

hi. jeśli nie wiesz VHDL (VEYY HIGH SPEED Układy scalone JĘZYK HARDWARE OPIS) i recomenden nazwę książki projektowania układów z VHDL napisane przez Volnei A. Pedroni a jeśli chcesz do podejmowania odpowiednich stron internetowych VHDL projekt, PLC projektowania i vhsic odwiedź moją profil. zobaczyć miejsca.

ale jak dostać pełną wersję nie mówimy, że nie jest wolny i jedyną rzeczą, która jest bezpłatna wersja jest studentem jakieś rady plz pm do mnie dzięki, Salma:)

Hi salma, można zamówić na ModelSim pełnej wersji SE do 20000 USD. Jeśli nie jesteś interseted w płaceniu to duża kwota, a następnie poszukać pirackich wersji. Dzięki Shaikh Sarfraz

znajomych hi nawet chcę wiedzieć, trochę informacji o VHDL i Verilog, więc pls powiedz mi przyjaciele, co jest lepsze do nauki, VHDL lub Verilog?

Mam wersji profesjonalnej pobrany. Jest on dostępny w phazeddl.org

Książki te dobre wprowadzenie dla Wprowadzenie VLSI do VLSI układów i systemów John P Uyemura vhdl podkład Bhaskar

U mogą studiować książki jak VLSI designby pucknell, Kang, Rabey u otrzymają wiele infromation.

Najlepsze książki dla VHDL i Verilog nauczyć: "Design Chip HDL" [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 4 minutach: [/color] [/size] Pobierz Verilog Ebooki: h ** p: / / www .dientuftp.com / w dół / Verilog /

Część 1 Załączam plik, gdzie można znaleźć podstawy FPGA ...

w moim u widzenia lepiej na kurs VLSI, coz, jeśli takeup u Oczywiście to u będą wiedzieć, od podstaw, jeśli nie u czują się naprawdę trudne do postępu w tej dziedzinie. i u nie mogą zrozumieć, co dla wht. więc moje sujjession jest takeup oczywiście w dobrej instytucji. wszystkiego najlepszego bye

Co należy wiedzieć przed statrt fizycznej układów VLSI. jakie zadania obejmują w VLSI fizycznego projektu

lepszy sposób, aby uruchomić go z książek rdzenia jak perry .. pedrony pr bhasker ..

Cileti Jest to bardzo zaawansowana książki U musi być bardzo dobrze podstawy, aby być w stanie uchwycić materiał

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back