Certyfikat Cisco CCNA

A

anta

Guest
Witam wszystkich i szczęśliwego nowego roku ... Ja niedawno ukończył studia i po zrobieniu sobie dwa miesiące przerwy, i myślę o następnym krokiem w mojej karierze / education...Since znalezieniem pracy w moim kraju nie jest łatwo w tym czasie i wieku i magisterskie za granicą są dość drogie kieszeni, i myślał o certyfikaty Cisco ... Widzę, że istnieją inne posty na ten temat, ale ja jestem dość zdezorientowany ... będę wdzięczny, jeśli ktoś może mi dać większej wiedzy na ten temat ... Szczególnie, i chcesz wiedzieć, gdzie mogę znaleźć książki i symulatorów w celu zapewnienia egzaminu, jeśli jest inny od kraju lub z roku na rok, a jeśli naprawdę warto spędzać czas i pieniądze, aby dostać .. Ja z niecierpliwością na odpowiedzi! Thanx z góry

hi anta można znaleźć wszystkie rodzaje danych o certyfikaty Cisco na następujących stronach internetowych ciscovideos.tk D ....:

Istnieje wiele stanowisk w tym względzie, ale zsumowanie, Cisco jako głównego producenta urządzenie, które sprawia, że urządzenia przyłączenie do Internetu, szkolenia i Ustanowiony KrÄ certyfikacji związanych. Cisco piramidy pokazuje, że można wprowadzić jako asociate, rozwijać i zawodowych ekspertów. Ponieważ istnieją różne głównych zagadnień w ramach przedsiębiorstwa, takie jak Routing & Switching, bezprzewodowy, VOICE, bezpieczeństwa itd., ecah dotyczyło KrÄ, które można znaleźć z [url = http://www.cisco.com] Cisco Systems, Inc [/url]. CCNA, które wymienione oznacza Cisco Certified Network Asociate, które jak sama nazwa wskazuje jest pomoc specjalistów w przedsiębiorstwie instalacji, konfiguracji i rozwiązywania problemów z urządzeniami sprzętowymi. Szczerze mówiąc, nie sądzę, że tylko jeden CCNA pomaga znaleźć dobrą okazją przewoźnik i należy rozwijać, aby dostać się do wyższych poziomów. Ale do certyfikacji Cisco, co zawsze preferowany jest przedmiotem badania, należy rozpocząć od CCNA. Mahdi.

Dziękuję za odpowiedź ... Myślę, że zaczniemy z CCNA, ale problem jest w jaki sposób? Chodzi mi o to byłoby bardzo pomocne dla mnie, czy u mnie może sugerować kilka książek i / lub symulatorów w celu uzyskania dzieje .... ps1: Ogólnie, jak trudno jest uczyć się do egzaminu samodzielnie? ps2: Co differemce między CCNA Wireless i CCNA routingu i przełączania? To znaczy u dostać dwa różne certyfikaty? Czy istnieją różne symulatory dla każdego? Thanx z góry

Egzamin Cisco jest jak inne egzaminy, ale wiem, że naprawdę trzeba mieć wystarczająco dużo informacji i zrozumienia być uwierzytelnione. książki Cisco Press (tu w Twoim przypadku, ICND1 i ICND2 przez Wndell Odom) są na ogół samo książek do nauki, które są dobre, które będą wspierane przez nauczyciela. O CCNA routingu i przełączania oraz bezprzewodowy CCNA, masz rację. są to dwa różne miejsca uprawiania. Ale co przegapiłeś, że aby dostać się do CCNA bezprzewodowej lub innych certyfikacji Cisco trzeba najpierw nabyć CCNA routingu i przełączania. Obowiązkowe jest nie obowiązkowe. Jednak po zakończeniu pracy z CCNA, jesteś zdolny do undesratnd wiele rzeczy, aby przejść do innego większego bezpieczeństwa, takich jak bezprzewodowy, ... . Do symulatora, istnieje wiele opcji, takich jak Cisco Packet Tracer lub GNS3. Obie te dwa pomóc, aby w pełni go z CCNA. Packet Tracer jest tylko symulator podczas GNS3 (do ściągnięcia za darmo) rzeczywiste potrzeby IOS routera, aby emulować problemów z siecią. Powodzenia!

MRahimi odpowiedź była bardzo pomocna ... Znalazłem Packet Tracer za darmo w sieci ... Nie wiesz, czy udało mi się znaleźć Odom książki za darmo gdzieś w sieci też? Thanx za odpowiedź

Nie do końca! Ale jeśli jesteś tak bardzo zachęca do rozpoczęcia CCNA, że warto kupić kopię. O Pcket Tracer, należy wiedzieć, że nie może być w stanie zrobić kilka ćwiczeń, ponieważ nie jest to emulator do przełączników i routerów. Wtedy, kiedy do czynienia z takim problemem, nie martw się. Właściwie, co najlepsze na ćwiczenia z urządzeń Cisco są prawdziwe. Mahdi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back