ASIA oportunistów: Szukam firmy zlecają tanich ...

N

narutomo

Guest
proszę o kontakt, jeśli w stanie zapewnić najniższe usług projektowych dla mojej firmy. Design: Obwód Design, FPGA i układ PCB. Lokalizacja: Japonia, Singapur, Malezja, Tajlandia, Indonezja, Chiny. Chcesz: - 5-10 lat doświadczenia w projektowaniu sprzętu.

KONTAKT NA PATELPCB (AT) GMAIL.COM w tych samych mamy wszystkie EXP. W tej samej dziedzinie w ciągu 6yrs. EXP

Prosimy o przesłanie link strony internetowej firmy i poprzedniego projektu, który pomyślnie dostarczona do nas. Ocenimy firmy i wydajność.

Szanowny Panie. Mam zaszczyt poinformować, że jesteśmy projektantami PCB pracy w Pakistanie mających doświadczenie projektowania burn-in-i zarządów spółek obciążenia. Zaproponujemy Państwu niskie stawki w porównaniu do innych firm i lepszej jakości na pewno. Mamy doświadczenie w projektowaniu PCB od 3 do 10 lat. Jeśli chcesz, aby otworzyć centrum projektowe w Pakistanie, wykonane przez inne firmy PCB Design jak PyCon i CEIBIS możemy zapewnić Państwu wszelkiej pomocy. Prosimy o kontakt z nami. Dzięki i pozdrawiam,

Szanowni Państwo, Jesteśmy w Iranie. Mamy HDL / FPGA Design House! Możemy wykonać dowolną FPGA projekt. Nie dostaliśmy żadnych befor ceny po zakończeniu realizacji projektu. Mamy doświadczenie z ciężkich Xilinx (nawet Virtex 4, 5) lub Altera. Zapraszam do kontaktu ze mną po więcej informacji.

Sound wielką odpowiedź od was. Proszę o przesłanie e-osobowe do dalszej dyskusji. Możliwości są już gotowe! Chcemy sfinalizować sprzedawcy do końca Dzięki lutego

Dziękujemy za projekt USD100k. Będę ciężko pracować na część FPGA ... To jest świetne ...!!!

Drodzy Narutomo, Jesteśmy PCB Design Service dom i mamy wiele lat doświadczenia w PCB Design. Proszę o przesłanie mi więcej informacji na temat pracy PCB, że chcesz nam zrobić, a my zapewnimy Państwu bardzo konkurencyjne ceny. Podaj nam swój adres e-mail, abyśmy mogli dalej dyskutować z Tobą na nasze możliwości. Dzięki. Z poważaniem, projektant PCB

Witam, Jesteśmy projektantami PCB pracy w Indiach o 5 do 6 lat doświadczenia prowadzenia designs.We układ PCB mają rzetelnej wiedzy we wszystkich oprogramowanie. Możemy zapewnić robić projekty z dobrej jakości i również czas dostawy. Jeśli są Państwo zainteresowani pls umieścić adres kousi_sen@yahoo.co.in .

Witam Jestem zainteresowany, Mam PCB Design 12 lat doświadczenia w projektach zrobić upto 6 warstw w RF, sygnał mieszany itp. Jeśli jesteś zainteresowany, pls umieścić mnie w nishaldisilva mail (at) gmail.com do dalszych dyskusji. Nishal

o 9 lat doświadczenia w branży VLSI STA i synth jako znaczący wkład. Daj mi znać, jeśli mogę help.I jestem w Tokio. Sam

Witam Panie jestem z Indii, zainteresowani o tym interesach, mam 8 lat doświadczenia w PCB Design Zapisano, pracowałem do połowy 7 lat pracował w Orginzation differnet jak GE, Wipro Infotech, ostatni rok pracuję z domu Independly, pracował w Multi Layer płyty do 14 warstw, płyty analogowe i cyfrowe sygnału i mieszane Płyty High Speed, High Volatge Deski Jestem pewien, że zapewni bardzo dobrą jakość druku i usług, których koszt Minimul, Jeśli zainteresowani wysłać do mnie maila na adres: rohan.reddy.koukuntla @ gmail.com , Rohan Reddy

Witaj, Jesteśmy projektowania produktu i rozwoju firmy w oparciu o Singapurze. Dołączony jest do profilu firmy na Lektura. Prosimy o kontakt w sprawie potrzeb rozwojowych. Z poważaniem. Tan Phineas (Mr) Business & AOC Program Manager Private Limited Blk 1003 Bukit Merah Central # 31/06 Centrum Technopreneur Singapore 159836 T: (65) 6274-1698 F: (65) 6274-1038 C: (65) 9636-6591 Email : phineas@aoc.com.sg

Cześć, Jesteśmy grupą profesjonalnych świadczenia usług projektowych w Electronic domeny. Świadczymy usługi od koncepcji produktu do produkcji. specilization w projektowaniu układów FPGA, projektowanie, usług w produkcji. We r siedzibą w Singapurze. Zapewnienie najniższych kosztach z najwyższą Supprt cunstomer i usług. Mamy klientów z Europy i USA. będzie pragnę Pana zapewnić, tanich z niezrównaną niezawodność. kontakt @ rmansal@gmail.com

Mam ponad 10 lat doświadczenia w projektowaniu wielowarstwowych SMT wysokiej prędkości i otwór przelotowy Printed Circuit Boards (PCB). Jestem dobrze zorientowany w Cadence Allegro, Mentor Graphic poduszki dla układu i OrCAD Capture CIS / ConceptHDL dla Schematic Capture. Kontakt: syedhassansajid (at) yahoo.com

Jestem 10 lat doświadczony ASIC / VLSI Design Engineer z dużym wiedzę w przepływ SoC, kodowanie RTL (Verilog / VHDL), Synteza (RC z Cadence, DC Synopsys), Timing Analysis (PrimeTime), weryfikacji formalnej (konforemne, Cadence ), skrypty (csh, BSH, tcl / tk, perl, awk / sed), itp. Obecnie jestem wolna i otwarta dla Państwa oferty. Zapraszamy do drop me a line dla każdej sprawie. Zapraszamy do napisz do mnie line just@biz.by . Skype: dmitryldm

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back