Antena mikropaskowa naprawić paszy

C

cybcad

Guest
Jestem symulację patch Sierpińskiego stronie anteny zasilane linii mikropaskowej, ale impedancja jest tak wysoka, że S11 jest złe, jak wybrać szerokość linii mikropaskowej osiągnięcia dobrego meczu? dzięki

Witam, nie mogę się z punktem dlaczego sprawiają, że strony na karmienie. I used to zasilane z vertix ze sprzęgłem bliskości i dał mi bardzo dobry impedancji wejściowej. Optymalizacja jest tutaj, aby wybrać punkt końcowy linii zasilania pod patch. Adel_48 BR

hi adl_48: można uzyskać dobre Impedancja wejścia w wielopasmowy? i jak dobrze przepustowość jest w każdym zespole? w artykule "Ostatnia Contour Integral Analiza fraktalna na Sierpińskiego Carpet anten i bez elektromagnetyczna Gap Band Ground Plane" Ban-Leong Ooi, autor użył stronie karmione i dostał dobre impedancja wejściowa, ale nie wprowadził jak wybrać szerokość linii mikropaskowej paszy, chcę tylko, aby symulować model, pod warunkiem, ale nie może uzyskać takie same wyniki. proszę Cię, aby przesłać modelu symulacyjnego tutaj problem ten nie przeszkadza mi długi czas?

być może można użyć koncentryczne pasz i po stronie wykorzystania możesz używać miękkich do komputera przewód zasilający

Witam cybcad, mam swój punkt mógłbym uzyskać łączem tylko w jednym optymalizacji częstotliwości, ale nie na wszystkich częstotliwości rezonansowych. Jednak jeśli chcesz ja przesłać swoje symulacje, ale to jest na moim laptopie, który nie jest teraz w ręku, więc nie będzie w stanie przesłać symulacji do soboty. Adel_48 BR

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back