alarm numer PIN

M

mistergrumpy

Guest
Trudno postawić ten nie brzmi jak wyłącznik domu, ale jestem chcąc wiedzieć, czy ktoś wie o wszelkich sposobów, aby pobrać kod PIN na alarm. Mój brat kupił nowy dom, a nie zna kodu. Został odłączony od zasilania i baterii w tej chwili, ale chciałbym, aby to znów działać. Mam wyciągnął chip pamięci poprzedni alarm, który pracował, ale nie można zrobić na ten jeden. Jego Ade Optima Compact jeśli to pomaga na wszystko. Okrzyki

Musisz dowiedzieć się Engineer's Core. (Jeśli masz szczęście, jak mantioned w poprzednim poście, to może jeszcze być 9999). Jeśli nie jest to 9999, a następnie disconect błyskowe i syreny i wypróbować kilka kombinacji, ale pamiętaj, że nie mają wielu szans: to jest coś takiego jak 20 ... befor alarmu ...

Dzięki za link, doceniam to, ale już widziałem, ale dzięki jeszcze raz. Co nie jasno jest to, że baterię akumulatorową jest płaska i tak jest po prostu ucieka zasilania więc bezpiecznik zostało usunięte, gdy wszedł w obrocie nieruchomościami nie znali kod tak wyszli jak to działa do Mówię ktoś trzasnął bezpiecznik aby akumulator się wyczerpie. Więc widzisz, że nie można wpisać kod nie znając inżynierów rozbrojenia kod pierwszy. Wszelkie inne pomysły? Wiem, że nie drogie w zakupie nowego pola, ale chciałbym, aby pokonać ten jeden!

Nie pozostało wiele opcji .. Spróbuj tego:
Jeśli skonfigurowany kod dostępu Inżynierowie mogą być używane do resetowania systemu po alarmie.
Jeśli system zostanie zresetowany to kod dostępu 1, będzie: 0123

Zwykle systemy takie jak to mają dodatkowe ogniwo na pokładzie w celu przechowywania danych w zewnętrznej pamięci RAM nawet po zasilanie jest wyłączone, a główny akumulator jest skończona. Sprawdź to. Jeśli ma taki ogniwo, trzeba go usunąć i odczekać kilka minut. Po tym system zazwyczaj resetuje do stanu pierwotnego. Ale jeśli wszystkie kody dostępu są przechowywane w wewnętrznej pamięci EEPROM uC, to będzie trudne zadanie, nie wiedząc, kod inżynierskich.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back