24v 180A DC Motor Drive Whit plz IGBT!

E

eln07

Guest
Hii, mam dwa DC 24V Motor.I chcesz użyć tej regulacji prędkości silników. Byłem wyszukiwania w sieci, ale nie znaleźliśmy żadnych obwód IGBT napędu silnika prądu stałego. Muszę 24v 100A Silnik prądu stałego obwodu sterowania IGBT odrobina. I czeka Państwa Help.Thanks dla wszystkich.

Korzystanie IGBT do sterowania 24V silnik nie jest dobrym pomysłem, efektywność będzie słaba ze względu na wysokie napięcie nasycenia. Do 100 V napięcia zasilania, należy użyć zamiast MOSFET.

Witam, tutaj jest dobrym rozwiązaniem ... www.pgdt.com / pdf / i-drive.pdf K.

Dzięki wszystkim przyjaciołom, Ale I'dont chcesz kupić każdy sprzęt, bo jeśli mam jeszcze żadnych obwód mogę to zrobić. Chcę, aby siebie. I odrobina pracy pic PWM i 2 dni później 2szt moduł IGBT przyjdzie do mnie z rynku elektronicznego. Muszę obwodu lub shematic.

Witam, OK, trzeba to wiedzieć, ale pamiętaj, pls; zrobić własny produkt nigdy nie jest taniej! :-( Pamiętaj też pls, co Frank napisał: na te napięcia MOSFET używać pozdrowienia Best KPS:! O to sprzedawca max 500A :) 24V: www.electrofit-zapi.com_hfcontsepex.htm

karesz, dzięki za pomoc, ale nie kupić IGBT 90eur abaut 6 mount temu. Nazwa IGBT jest CM150DY-12NF. 150A 600V A PART. Muszę w tym obwodzie IGBT, mogę zwrócić, ale nie mam żadnego czasu na sporządzenie Szema .. Pomoc plz. Dzięki za wszystko.

karesz dzięki, Gdzie mogę kupić ten moduł w Turcji.? Szukałem electro. znaku towarowego. ale nie faund.

Hali, Co to znaczy, że sterownik bramy? W większości części, myślę, że w Turky trzeba znaleźć Farnell, Avnet, Mooser itp. .. Otherweise sprawdzić zwykle najpierw na http://octopart.com z kim będę się części i za to, co ca. cena. :) Pozdrowienia! K.

Hej, zobacz pls w octopart_As zaproponowałem .. :)... Powerex, M57959L =* Newark 73K1973 22,33 dolarów skorzystać: 29 Powerex - M57962L =* Newark 73K1974 27,17 dolarów AVL: 313 W max 50 i 200 Amper ... K.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back