Zduplikuj układu plik OrCAD

L

leg1234

Guest
Cześć, mam pytanie o układ w OrCAD.
Chcę duplikat układ, ale nie chcę ponownie rount wszystko.Czy mogę to zrobić w OrCAD?(wystarczy umieścić je w mulitple układ plik) (Kopiuj komenda nie działa dobrze)
Czy jest możliwe, że mogę to zrobić po wykonaniu procesu (drwinkarz plik)?Jakie oprogramowanie powinienem użyć?
Dziękuję.

leg1234

Model XGA – MX768 i panoramiczny model WXGA - MW769 to dwa nowe projektory marki BenQ o jasności 4000 i 4200 lumenów, z wbudowanym głośnikiem 20W i gniazdem do podłączenia mikrofonu. Nowością w tych projektorach są nowe, bardzo rozbudowane możliwości korekty geometrii wyświetlanego obrazu. Sugerowana cena projektorów wynosi 5600 i 5690 zł.

Read more...

Co chcesz zrobić nazywa "panelizing".Chcesz złożyć w dwóch egzemplarzach panelu deski do wszystkich wyprodukowanych w tym samym czasie.

Nie ma praktycznego sposobu panelize w OrCAD Layout.Jest to zazwyczaj zrobić za pomocą Gerber i NC plików w edytorze CAM.Prawie żadnych CAM edytor mogą zostać wykorzystane do paneli - CAM350, GERBTOOL, CAMTASTIC itp.

leg1234 napisał:

Cześć, mam pytanie o układ w OrCAD.

Chcę duplikat układ, ale nie chcę ponownie rount wszystko.
Czy mogę to zrobić w OrCAD?
(wystarczy umieścić je w mulitple układ plik) (Kopiuj komenda nie działa dobrze)

Czy jest możliwe, że mogę to zrobić po wykonaniu procesu (drwinkarz plik)?
Jakie oprogramowanie powinienem użyć?

Dziękuję.leg1234

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back