Zasoby na temat RFID projektu detektora

F

Free_Will

Guest
Czy ktoś może mi pomóc znaleźć środki o RF / ID projektu detektora?

Możesz użyć U2270 z mel * lub P4095 z E * Marin. Kiedyś obu z nich i działać dobrze.

Witam, mam w użyciu tms3705a z ti. Możesz znaleźć informacje na ten temat na h ** p: / / w.ti.com * w / Tiris / default.htm. W mojej opinii jest bardzo mało (za darmo) informacji w Internecie na temat tego tematu (masz prawie zawsze do podpisania NDA, zanim podać dane - i to dają ci tylko, że informacje, które proszą o - to mistyczne ... ) pozdrawiam carllucas

[Quote = xirix] można wykorzystywać U2270 z mel * lub P4095 z E * Marin. Kiedyś obu z nich i działać dobrze. [/Quote] Witam, zbudować układ czytelnika TK5552 AN.However nie mogę obserwować żadnych sygnałów pin wejście lub wyjście z u2270B.I nie mogą znaleźć więcej informacji na temat u2270. Czy muszę pisać jakieś dane do transpondera po pierwsze? Czy narysuj mi drogę do procedury Tk5551/52 transponder i u2270B proszę?

Kiedyś u2270b (Temic) z kartą EMMarin (EM4001 / 2 kompatybilne - 64 bit, tylko do odczytu) i działa, nie działa do odczytu / zapisu kart.

Sprawdź również stronę internetową mikroprocesor, mają noty aplikacyjne i schematy ich RF / ID produktów

SONMicro ( http://www.sonmicro.com ) oferują najtańsze na świecie 125KHz RFID Reader / Writer wzór.Są podać wszelkie informacje i schematy darmo i sprzedajemy tylko w pełni konfigurowalny zaprogramowany chip PSoC. PSoC (Programmable Syetem on Chip) Technologiczna pochodzi z Cypress Microsystems ( http://www.cypress.com/psoc ). Ponieważ istnieje kilka elementów zewnętrznych, a większość bloków są wewnątrz układu, jest to najbardziej opłacalne projektu do teraz.

Mam już pewne doświadczenie z tych części, sprawdź ponownie aktywne. co. uk [font = Tahoma] [/font]

Nie jest to proste 8 bitowy Mikrokontroler, analogowe stronie jest wbudowana w chip.

Dzięki za wszystkie informacje przydatne, mogę stwarzać (prawdopodobnie) podstawowe pytanie? Mam klucz pojazdu (moja jedyna pozostała jedna ..) i chciałbym, aby przeczytać wszystkie informacje poza transponder RFID TK5530 być w stanie zaprogramować inny transponder zrobić zapasowy klucz. Wiem, że mógłbym po prostu zamówić u producenta, ale sposób jej teraz zbyt ciekawie ... mogę zebrać czytelnika Sonmicro / pisarz wydaje się robić, ale ponieważ nie wiem, Bitrate, Coding, długość kodu ID, sig lub informację nagłówka jest to nawet możliwe, że to wszystko może być powielona? Dzięki wszystkim z góry. JasonBW

Mówią, że będą korzystać z technologii RFID w sklepach teraz zastąpić kody kreskowe. Może wtedy ktoś to robić inne rzeczy? Z kodami kreskowymi rzeczy nie są łatwe do manipulacji.

Witam, Czy masz kod asm dla mikrokontrolera do odczytu kodu manchester z U2270B IC. Czy możesz mi powiedzieć także, gdzie mogę dostać kartę EMMarin transpondera? I wydaje się, można go znaleźć wszędzie. Nadzieja, aby usłyszeć od ciebie szybko. Dzięki.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back