zapłonu światła samochodu czasu

G

ghettoman

Guest
chciałbym zbudować to rzeczy, aby dostroić advance.anybody zapłonu jakieś linki? wszystkich mogę znaleźć schemat był ubogi i nie ma żadnej informacji. dzięki

tnak wam za post.it `s naprawdę helpfull.the tłumaczenie będzie przydatna tłumaczenie to.the przez altavista bani. dzięki

tnak wam za post.it `s naprawdę helpfull.the tłumaczenie będzie przydatna tłumaczenie to.the przez altavista bani. dzięki

Witam ghettoman! Krótkie tłumaczenie: Urządzenie zasilane jest przez 12 V samochodu. Napięcie 250V do zdjęcia światło robi przez konwerter. Flashing impuls pochodzi świece-plug z pierwszego cylindra (*** Możesz zobaczyć ten drut w centrum dole zdjęcie 1 ***).
012-2.gif
Transformator jest wykonany na rdzeniu magnetycznym żelaza "m" lub "ITI", z 16x20 wymiary (*** I nie wiem jak to przetłumaczyć typu rdzeń żelazny ***). Coil 1 i 3 są ze sobą za pomocą dmuchania drutu miedzianego o średnicy 0,5 mm - mają 21 obrotów każdego z nich. Coil 2, 7 zwojów drutu 0,15 mm i jest nawinięta na dwie części. Początek drugiej części jest koniec pierwszej - te elementy są ze sobą zdyszany. (*** To nie jest zrozumiałe, jeśli znajduje się 7 obraca się co pół lub w dwóch połówek razem ***) Coil 4 ma 500 zwojów drutu 0,2 mm. C2 i C3 z papieru dielektryczne mają 400 V max. R1 - rodzaj drutu. Aby używać tego urządzenia, drut flash link do iskrzenia-plug z pierwszego cylindra (przy pracy silnika nie !!!), następnie podłączyć źródło zasilania do 12 V z samochodu. Następnie uruchomić silnik i sprawia, że korekty. Przepraszamy za ewentualne błędy w moim brzydki tłumaczenia. Zapytaj mnie pytania - postaram się wyjaśnić. Najlepsze życzenia! klug.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back