K
kandy2015
Guest
Cześć chłopaki, jestem nowym w linux i używam Linux Mint 9. Mam Oprzyrządowanie zainstalować Yahoo Messenger i adobe flash i pochodzą one jak. Gz tar. Jak mogę to prawo? Z góry dziękuję.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Working! = Poprawne. Należy zainstalować tylko rzeczy w ten sposób, jeśli menedżera pakietów nie ma pakietu. Poprawny sposób to zrobić w Mennicy byłoby najpierw upewnić się, apt cache są na bieżąco, więc pobrać najnowszą wersję.Widziałem Adobe Flash w systemie Linux jako jeden plik biblioteki (tak.). Co należy zrobić, to wyciąg ". Tar.gz 'plik' tar-xvzf file.tar.gz i umieścić plik biblioteki flash w przeglądarkach (Mozilla / Firefox) Wtyczka w katalogu biblioteki. To wystarczyło, aby lampa błyskowa współpracuje z Mozilla wariantów.
apt-cache update
apt-get install flashplugin-nonfree
Nie można zainstalować yahoo messager w linux, jeśli chcesz zainstalować go masz wina używać .... Ale myślę, że można użyć pidgin na czacie można zainstalować adobe flash. należy znaleźć jakieś oprogramowanie, jakie formaty file.deb. file.tar.gz.. : Chcesz zainstalować to trzeba rozpakować. teraz, korzystania z systemu Linux Mint 9, który jest bardzo prosta, nie trzeba za pomocą polecenia Inne metody: tar xzf targe-C file.tar.gz do uncpmpress .. teraz możesz zainstalować Miłej zabawy!!Cześć chłopaki, jestem nowym w linux i używam Linux Mint 9. Mam Oprzyrządowanie zainstalować Yahoo Messenger i adobe flash i pochodzą one jak. Gz tar. Jak mogę to prawo? Z góry dziękuję.
Wystarczy popatrzeć na forach linux dystrybucje jak Ubuntu, Fedora ... U można znaleźć te same pytania nie z odpowiedzi!.Cześć chłopaki, jestem nowym w linux i używam Linux Mint 9. Mam Oprzyrządowanie zainstalować Yahoo Messenger i adobe flash i pochodzą one jak. Gz tar. Jak mogę to prawo? Z góry dziękuję.