Xilinx, Spartan III, gdzie kupić w Kanada?

B

Big Boy

Guest
Ktoś wie gdzie można kupić FPGA Xilinx w Kanada, w małej ilości (hobbysta ilość:) ...) Digikey ma Spartan II, ale nie Spartan III. Dzięki.

call Avnet kanada .. po prostu poprosić o numer karty kredytowej

Humm, nie wydaje się być mało Sparten III również! Cóż, może mam powód ... Rozmawiałem z kimś, w mojej pracy, który w FPGA design (projektowanie z FPGA). Mamy rescently miał problemy zbyt się Spartan III, ich wejściem jak 5 za miesiąc ... S3 używać technologii 90 nm, i zdaje się, że mają bardzo niską wydajność w Xilinx, lub bardziej precyzyjnie, firmy, które tworzą swoje żetony (bardzo mało żetonów one są dobre). Proces używany do tych FPGA zostaną naprawione, ale gdy to robi, nie ma już wielu klientów na liście, czeka na Spartan III. Tak, dlatego są one trudne do uzyskania. Ale gdy wszystko się skorygować, jestem pewien, Spartan III spadnie dużo w cenie, i niech Spartan II w pył:) Myślisz, że w ten sposób, z 90nm techlonoly (0.09um), możesz żetony o wiele mniejsze, które w kolei oznacza, że producent może umieścić więcej układów scalonych na barwnik.

spróbuj crappytire ... bzdura ma wszystko! hehe wiem, że Insight elementów Kanada w Toronto prowadzi je .. jelydonut

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back