wzór ziemi lub pieszo druku

S

soodamanikannan

Guest
Hi frnds, możemy skorzystać z danych arkuszy rozmiar ziemi wzór i wielkość otworu podczas stóp tworzenia wydruku. Prosimy o podanie potwierdzenia. Jeśli nie jest prawidłowe należy podać guideness do mnie. Jak to zrobić zgodnie z specyfikacją standrad.

tak należy podać rozmiar wzór ziemi, jak na karcie .. bo masz zamiar umieścić ten sam ic do forum.

wymiary landpatterns i nazewnictwa są zdefiniowane w IPC-7351. Landpatterns Arkusz danych różnią się od IPC-7351 w wielu przypadkach.

Jeśli będą z IPC -7351 osieroconych oznacza zawsze iść z linka .. trochę czasu, musimy iść z, jak na karcie .. bo linka nie będzie pasował do Twojej karcie .. jeśli są w stanie impliment niektóre rzeczy oznacza, że można impliment jak rozmiar tekstu odniesienia designator.pin numeracji. Jedna kreska pin do lutowania powierzchni maski i wszystkich ..

IPC-7351 obejmuje każdy ślad, który chcesz utworzyć, co IPC-7351 nie jest skonfigurowany tolerences i rozmiary pad wymagane leczyć, i filety strony punktów lutowniczych itp., dziedzińce pośrednictwa pracy, również w formacie nazewnictwa dla obu ślad, ale także padstack . Jeśli kupisz IPC-7351 specyfikacji dostać kopię kalkulatora, wart swojej ceny.

HI Marce, I, o których mowa IPC 7351 STD. Stll mamy pewne wątpliwości. jeśli i stworzyć wzór gruntów na arkuszu danych. Przykład miałem 10mil średnicy prowadzić dla składnika w tym stanie, jak wybrać rozmiar wiertła i rozmiar pad. A także i stworzył SMD druku stóp urządzenie do 0402 ziemi. Pod warunkiem, że 5mil odprawy maska dla wszystkich stron grzywny lub nie. Z góry dziękuję.

Otwory PTH dodać 0,1 mm do średnicy jako zasada. Klocki do lutowania warstwy maski powinny być 1:1 z dodaje się ustęp w was PCB instrukcje produkcji: 3,11 lutowania Resist lutowania oprzeć (solder maska) jest wymagane zarówno zewnętrznych powierzchni płytki drukowanej, to musi spełniać kwalifikacje / zgodności IPC-SM-840 klasy pokrycia H., leczyć i przyczepność, w sposób określony w pkt 3.8.1 do 3.8.3 IPC-6012, poza tym, że nie wkraczaniu lutowania oprzeć się może na każdym montażu powierzchniowego lub ziem siatki piłkę, że wszystkie wzorce pad posiada lutowania oprzeć taśmy poszczególnych padów. Wysokość lutowania oprzeć nie powinny powodować żadnych problemów dla montażu elementów do montażu powierzchniowego. Lutowania oprzeć służy tylko za IPC-7351 standard, 1:1 z wielkości kraju, producent jest oversize tych lutowania oprzeć otwory odpowiadające ich procesów produkcyjnych zapewniając, że wszystkie powyższe wymagania są spełnione, wysokość oversize wziąć pod wymiary minimalne toru i luki jak na załączonym na Wydrukowano Mistrz deski kreślarskie. Lutowania nie oprzeć związane pad element nie może być powiększony. Nie rozmiar maski lutowniczej w padstack inaczej ograniczyć możliwości projektowe.

Oh zapomniałem, chcę używać metrycznych, większość części tych dniach trudno metrycznych, a to sprawia, że życie staje się łatwiejsze, kiedy współpraca z depts konstrukcja mechaniczna. i oprogramowania.

Hi Marce, Dziękujemy za cenne odpowiedzi, dzięki.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back