Wymagany: instrukcja obsługi dla Tektronix 2211 oscyloskopu

F

FoxyRick

Guest
Witam wszystkich, każdy dostał instrukcji obsługi dla Tek 2211 w połączeniu analogowego / cyfrowego zapisu "zakres? Kopalnia działa ogólnie OK, ale ślad kalibracja jest słaba i przebiegów nie zawsze zablokować ładnie i czasami wyglądają trochę "rozmyta". Cheers, FoxyRick.

hi FoxyRick mam Tektronix 2215 podręcznik, czy to z jakiejś pomocy do ui może przesłać. jest to około 13MB skompresowanych i używam połączenia dial-up, ale może uda mi przesłać go, jeśli to może pomóc u. pozdrawiam

Hi sawwa7, Dzięki za rodzaj oferty, ale to zupełnie inna "zakres pomimo bliskich liczb. IIT może być podobny do 2212 "ZAKRES, wydają się podobne typy, tylko z różnych bitów, takich jak port równoległy i GPIB zamiast mojego portu szeregowego. Mam kilka instrukcji serwisowych, które mogą skończę stara się wykorzystać na kopalni, ale żaden z nich naprawdę pasuje. Pewnie skończy się robi "pomieszać je i zobaczyć co się dzieje". 2211 jest nieco nietypowa. To zakres 50MHz analogowych ", z 20 ms / s cyfrowego zapisu, jak również i bez opóźnienia podstawy czasu niestety. Najlepsze życzenia, FoxyRick r.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back