Wykonany w układzie GAL16V8 biblioteki Eagle

H

herrJezni

Guest
Witam ponownie. Innym "może newbie" pytanie: czy jest Lattice wykonany w układzie GAL16V8 biblioteki w Eagle? Nie mogę jej znaleźć. Wiem, że te PLD są stare, ale cóż - nadal są one bardzo przydatne. Gdyby mój zapytań jakoś tak? A jeśli nie ma oficjalnego biblioteki GAL, czy istnieje użytkownika stworzył jeden? Nie mogę znaleźć / google tych obu. Wydaje mi się, robię coś nie tak ... Używam wersji 5.10.0 Eagle. Jeszcze raz dziękuję za pomoc. Miłego weekendu! GM

Nie wiem, czy jest w bibliotekach, ale w łatwy sposób dowiedzieć się, wybierz wszystkie biblioteki, a następnie kliknij, aby dodać element do schematu. Wpisz fragment numeru przy użyciu dzikich kart i wybierz wyszukiwania. Nie zapomnij można wpisać * 16V8 * Keith

Cóż, to zrobiłem. Wiem, jak korzystać z symboli wieloznacznych (* i?), Ale wciąż nie mogłem go znaleźć. I to mnie tak niezwykły skok i musiałem zapytać.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- post dodane na 18:36 --------- - Poprzedni post był o 18:25 ----------</span></span>
Ups. Inny z moich błędów początkujących. Moje pytanie było trochę niewygodne (GAL * * * 16V8D *). Twoja sugestia jest lepszy (w tym tylko niezbędne części nazwy IC) i znalazłem. Jeszcze raz dziękuję Keith. Miłej niedzieli. GM

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- post dodane o 18:40 ---------- Poprzedni post był na 18:36 ---- ------</span></span>
Tak dla informacji: * * GAL zapytanie również znajdzie, ale jest wymienione w bibliotece Atmel. A ja spodziewałem się Kratę. No cóż ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back