Wydatkowane plików Gerber z Allegro do fabryki

R

ronf6co

Guest
Witam, właśnie skończyłem układ obwodu bardzo skomplikowane w Allegro 16,3, i przesłać jej Gerber do fabryki, które wytwarzają z wszystkich warstw u można sobie wyobrazić. thet przysłał mi PDF, które wymagają wszystkie formaty plików gerbers że trzeba i ja naprawdę nie wiem jak wyeksportować z niego nic. Dodaję PDF i informacją, że pliki muszę i będę bardzo appruciate czy ktoś może mi powiedzieć jak wyeksportować te pliki: 1) LC1612D.gtl - Top warstwy Photoplot 2) LC1612D.gbl - spodnia Photoplot 3) LC1612D. gts - Top lutowania-mask Photoplot 4) LC1612D.gbs - Dolny lutowania-mask Photoplot 5) LC1612D.gto - Top Overlay Photoplot 6) LC1612D.gbo - Dolny Overlay Photoplot 7) LC1612D.gp1 - wewnętrzne płaszczyzny 1 Photoplot 8) LC1612D. GP2 - wewnętrzne płaszczyzny 2 Photoplot 9) LC1612D.gd1 - Rysowanie Wiertarka Photoplot 10) LC1612D.gg1 - Drill Przewodnik Photoplot 11) LC1612D.drl - Drill NC Photoplot 12) LC1612D.drr - Raport Wiertarka NC 13) LC1612D.ldp - Pary warstwy Export plików do druku 14) LC1612D.rul - DRC Eksportuj plik Zasady PCB 15) LC1612D - RoundHoles.txt - Lista Wiertarka NC 16) LC1612D - SlotHoles.txt - Lista Wiertarka NC 17) LC1612D.REP - Indywidualne warstwy stosować przysłony Lista 18 ) LC1612D.apr - Aperture 19) LC1612D.EXTREP - Gerber rozszerzenia plików raportów 20) LC1612D.GTP - Top pasty Photoplot 21) LC1612D.GBP - Dolny pasty Photoplot

Spróbuj tego: [url = http://starredreviews.com/gerber-file-generation-in-allegro/7484/] Tworzenie plików Gerber W Allegro [/url] Możesz nawet google jak do generowania danych Gerber.

witam ponownie sais manufactore, że nie ma otline w moim Gerber, w moim układ i jeden w Strona Geomtry / Drzewo, ale i nie widzę go w gerber i manufacotrer także wszelkie jeden mi w tym pomóc? dziękuję!

w stanie sprawdzić nazwę warstwy w układzie i sprawdzić podczas generowania danych Gerber.

Hi ronf6co Możesz dodać obrys płyty w pliku Art tabeli generacji ręcznie. 1. wyłączyć wszystkie widoczność warstw. 2. Włącz zarys pokładzie geomenty. 3. Idź do pracy stół sztuki pokolenia. 4. wybrać jeden z, folder sztuki (np. góry) 5. kliknij prawym przyciskiem myszy i wybierz opcję Dodaj. 6, Know zarządu zarys jego dodane w. Sztuki listy plików można wygenerować photoplot.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back