Widząc kod na górze forum?

C

cyberrat

Guest
Witam, po zalogowaniu się w widzę jakiś kod na górze forum. IE
'); sidebar_align var =' left '; var content_container_margin = parseInt ('290px'); var sidebar_width = parseInt ('270px ') / / ->
Zmienia się jak zmiana stron. Używam firefox. Ktoś inny coraz to?

Tak. Używam FireFox jak dobrze i zwróć uwagę na fałszywy kod na górze strony. Zauważyłem również, gdy dostęp do mojego profilu lub osobistą stronę wiadomości.
');} else {document.write (''); document.write (''); document.write (''); document.write (''); document.write (''); dokument . zapisu (''); document.write (''); document.write ('');} document.write ('') / / ->
BigDog

Żadnych problemów z Chrome. Wystarczy zalogować się jako Firefox 11.0 i bez problemu albo. John

Nigdy nie widziałem czegoś takiego, za pomocą Firefoxa 10 w XP i firefox 11 w PClinux Alex

Obecnie używam mojego laptopa z Vista64 jako OS. Uaktualnienie z wersji 10 do wersji 12 wydawało się wyeliminować ten problem. Polecam robić to samo. BigDog

Widziałem to również z iceweasel (= Debian Linux smak z Mozilla Firefox) w wersji 3.5.16. Brzmi starożytny ale to aktualna wersja w Debian stable, nadal regularnie aktualizowane wraz z łatkami bezpieczeństwa (aktualny jeden został skompilowany 11 maj '12). Nie wiem czy to zawsze , ale również zauważyłem to przeważnie się dzieje, gdy nie zalogowany Po zalogowaniu, strony są zwykle OK. Może powinien dać wskazówkę?

Znajdź wyświetlony kod
Code:
 var sidebar_align = 'left'; var content_container_margin = parseInt ('290px ');
w źródle strony. Mogę się mylić, ale to wygląda jak tam tag zbyt wiele tam? Które mogą powodować przeglądarki, aby wyświetlić tekst, który podąża za regularne zawartości strony sieci Web, a nie interpretować go jako część skryptu. Co również zepsuć funkcję tego skryptu, btw.
Code:
 ... animacja-min.js v = 4112 "> [color =" # FF0000 "] [/color] ');
Więc może czerwono oznaczona element powinien zostać usunięty??:

Tylko przypuszczenie - jest to fragment kodu HTML5? Nie wszystkie przeglądarki są do prędkości na HTML5 jeszcze tak być może niektórzy widzą nierozpoznany kod i upuszczając z powrotem do tekstu. Nie widzę go tutaj w Firefoksie 12.0. Brian.

Witam, widziałem ten kod na górze mojego okna: Jestem również za pomocą Firefoksa "); var sidebar_align = 'left'; var content_container_margin = parseInt ('290px '); var sidebar_width = parseInt ('270px'); / / ->

HI, używam wersji 3.6.18 Fire Fox. Mozilla Fire Fox na ubuntu kanonicznej 1.0

Witam, używam wersji 3.6.18 Fire Fox. Mozilla Fire Fox na ubuntu kanonicznej 1.0
Uuuuuuuu mój przyjaciel skąd jesteś? Kliknij na aktualizacji natychmiast sprawdzić.

Może są studenci historii komputerów:. D Poważnie, szukałem u źródeł kilku stron na tym forum i nie mogę zobaczyć wszystkie wiersze zawierające kod pisali. Może to coś dodawane przez reklamodawcę, a nie oprogramowanie forum. Brian.

To samo tutaj, Linux Mint 11 Katya, Firefox 12. Postaram się znaleźć komputer z Firefox 3.6.18, ale widziałem ten kod jest wewnątrz wszystkich forach vBulletin.

Mam na magazynie w archiwum 3.5.3 Firefox w wersji Portable oraz 3,6 instalacja jeśli jest to potrzebne.

Jest do pobrania Lista wszystkich starych wersjach Firefoksa http://www.oldversion.com/Mozilla-Firefox.html~~HEAD=pobj Można go zainstalować na maszynie wirtualnej, jeśli chcesz zrobić test. v3.6.18 jest bardzo stara, używałem go aż rok temu, kiedy zaczęła się ostrzeżenia od kilku stronach, że moja wersja nie była obsługiwana. Używam V10 i V11 teraz. Alex

Doświadczyłem opisane objawy, zmodernizowane do v12.0 zarówno na moim XP RRO i aparaty Vista64, to wydaje się dbać o bieżących sprawach. BigDog

OK, zainstalowałem Wine + Firefox 3.5.2 portable i nie widzę tego kodu teraz. Jest to dziwne, ponieważ ten sam problem jest z https://www.vbulletin.com/forum/forum.php [color = "Silver"] [SIZE = 1] ------- --- Temat dodana 17:11 ---------- Poprzedni post był na 16:57 ---------- [/SIZE] [/color] Wygląda na to jest to błąd w starej wersji przeglądarki Firefox.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back