Widmo działa błąd w IC 5033 w mandrack 9.2

J

jiannru

Guest
Każdy organ może mi pomóc. Dziękuję bardzo. Komunikat eoor jest: widmo (ver. 5.0.33.120303 - 03 grudnia 2003). ... ... Symulacja `raw / inw" na xxxx w 10:13:48 PM, czw 06 maj 2004. Błąd znaleziony przez widmo podczas odczytu w obwodzie. No obwód podane. * Błąd ** Error * widmo zakończone przedwcześnie z powodu błędu krytycznego. Błąd podczas wykonywania Spectre, poszukaj w spectre.out FILE dla danego błędu. Spectre zwrócił 512. Nie wiem co to znaczy. Ktoś może mi pomóc. Dzięki.

Szanowni Państwo: mój widmo działa komunikat o błędzie (spectre.out) to: cpp: nierozpoznana opcja `- $ 'cpp: problem podczas instalacji, nie może exec` cc1': Nie ma takiego pliku lub katalogu wiersza poleceń: / Cadence/tools.lnx86/spectre / bin / widmo + escchars + log \ .. / psf / spectre.out-env artist5.0.0 format psfbin-raw .. / psf \-E-cols 80 + odzyskać surowiec / inw Ładowanie / Cadence/tools.lnx86 / spectre/lib/cmi/3.0/libinfineon_sh.so ... Ładowanie / Cadence/tools.lnx86/spectre/lib/cmi/3.0/libnortel_sh.so ... Ładowanie / Cadence/tools.lnx86/spectre/lib/cmi/3.0/libphilips_sh.so ... Ładowanie / Cadence/tools.lnx86/spectre/lib/cmi/3.0/libstmodels_sh.so ... widmo (ver. 5.0.33.120303 - 03 grudnia 2003). Zawiera RSA BSAFE r) oprogramowanie kryptograficzne lub oprogramowanie protokołu zabezpieczeń firmy RSA Security, Inc symulujący `raw / inv 'na xxxxx w 4:40:29 PM, sob 08 maj 2004. Błąd znaleziony przez widmo podczas odczytu w obwodzie. No obwód podane. widmo zakończone przedwcześnie z powodu błędu krytycznego. co oznacza to: cpp: nierozpoznana opcja `- $ 'cpp: problem podczas instalacji, nie może exec` cc1': Nie ma takiego pliku lub katalogu anaybody może mi pomóc? Dzięki ...

Znalazłem rozwiązanie. Błąd, ponieważ kompilator C + + nie jest zainstalowany na pierwszej instalacji. W każdym razie, pakiet developmnet tym kompilatora mogą być instalowane za pomocą "pakiet instalacyjny".

Miałem ten sam problem. Starałem się symulować projekt z IC 5033 w wersji 9.2 i madrake zawodzi. Rozwiązanie dajesz jest zainstalowanie kompilatora C + +, ale allready masz: wersja gcc 3.31 (Mandrake Linux 9.2 3.3.1-2mdk). Czy muszę zainstalować inną wersję kompilatora C + +? Dziękujemy advace

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back