Wdrożenie modułu Video Przekazanie na FPGA

P

pvshrs

Guest
I welcome you all.

Ten wątek jest dla Embedded System Engineers, którzy pracują w sprawie wdrożenia modułu Video Przekazanie na FPGA.
Radością witam was wszystkich.

Pozdrowienia,
PVSDodano po 59 minut:I wykorzystały następujące oprogramowanie i sprzęt, narzędzia do realizacji mojego filmu wideo moduł transmisyjny na FPGA:
:Sprzęt Sprzęti narzędzia:1.XSTend Board v3.0
2.XSA XC3S1000XL Zarządu
3.Wyświetlacz TFT 640x480
4.Analogowego aparatu z Omnivision
5.Mężczyzna do Mężczyzna 15-pinowe złącze VGA Cable
6.Mężczyzna do Mężczyzna 25-pinowy port równoległy Kabel
7.AV-AV Mężczyzna do Mężczyzna Złącze interfejs aparatu wyjście na wejście do Video Dekoder Unit
:Software Tools:1.Xlinx Webpack 6.3v
2.Xilinx Service Pack 6.3.03i
3.GXTOOLs z XESS

Pozdrowienia,
PVS

Cześć chłopaki, moje przeprosiny za opóźnienie.Cóż, jestem teraz zrobić z realizacją transmisji wideo modułu FPGA.Na początek,
ja wykorzystał próbki video.vhd kod dostępny na XESS i syntezy, korzystając z Xilinx Webpack Service Pack 6.3.03i.Po udanej symulacji, i realizowane w tym samym XSTend & XSA Boards przez ładowania. Bitowych plików, generowanych przez Xilinx opakowanie, GXLOAD przy użyciu narzędzi dostarczanych przez XESS.Polecenie jest uruchamiane w DOS inicjowania dekoder do wychwytywania i digitalizacją obrazu.Na naciskając PushButton1 (PB1) switch), zdjęcia zrobione w tej chwili jest pochwycilismy i wyświetlana na konsoli.Teraz mam się kilku zmian w celu zmienić rozmiar ramki, zmiana obrazu z uchwyceniem ręcznego wyzwalania do ciągłego wyzwalania wewnętrznego i poprawy na migotanie zjawiska.Jestem również na kolor przekazywania części obecnie.

Pozdrowienia,
PVS

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back