Vlsi szans w Hyderabad

T

Tan

Guest
Witaj przyjaciele, mam zrobić mój PG Diploma w Digital projektowania systemu z Pune University.I dodali moje CV w naukri.com i Monsterindia ... nie otrzymałem żadnej odpowiedzi, więc far.Could ktoś proszę dać mi znać, jeśli istnieją szans w Hyderabad w tej dziedzinie? Dzięki Tan

istnieje około 25 firm działających VLSI, u można znaleźć w IT Park osobiście wszystkiego najlepszego

Hi priya, Dzięki za reply.Can dać mi nazwę firm pracujących w Hyderabad, a jeśli to możliwe można podać odwołanie. czeka odpowiedzi. dzięki jeszcze raz Tan

Jesteś Din 'dostał pracę dzięki kampusie? Tym razem PU dobre miejsca docelowe. Tak czy inaczej, teraz jest naprawdę ciężko, aby dostać pracę, bo prawie nie dodaje, że certyfikacja do czynnika employablity. Spróbuj jakiegoś świeższe otwarciu zaglądać Odświeżacze witryn pracy dla Indii / hyd. Good Luck!

Jesteś Din 'dostał pracę dzięki kampusie? Tym razem PU dobre miejsca docelowe. Tak czy inaczej, teraz jest naprawdę ciężko, aby dostać pracę, bo prawie nie dodaje, że certyfikacja do czynnika employablity. Spróbuj jakiegoś świeższe otwarciu zaglądać Odświeżacze witryn pracy dla Indii / hyd. Good Luck! Witam, nie miałem swój punkt .. Czy można być bardziej jasne, proszę ...

istnieje około 25 firm działających VLSI, u można znaleźć w IT Park osobiście wszystkiego najlepszego
hai może u pls ttel mnie hw 2 zobacz nasze posty na forum

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back