VDD / VSS spadek% podczas analizy IR

V

vikramc98406

Guest
Czy ktoś może mi powiedzieć, dlaczego używamy spadek%, zwykle 5% dla VDD 5% lub 10% VSS połączenie VDD i VSS

Spadek IR zadzwonił należy opieka związana jest z biblioteki, której używasz. Jeśli komórek pracujących przy napięciu poza biblioteką, żadne dane nie są ważne dla STA lub innego.

Powiedz mi jedną rzecz Vikram ... Jak u poznali, że jeśli ur spadek ir jest w jednej konkretnej wartości, a następnie u shd zmniejszyć inaczej u nie shd ... Są to ograniczenia podane przez fab nam .... Tak jeśli przekracza 5% VDD to nie ma szans tht ur układ będzie pracował prawidłowo po produkcji tak tht jest powód, VHV do naśladowania, że ​​... Nadzieja u got to pojęcie .......... Nie zapomnij wcisnąć przycisk pomocy ..

Hi vlsitechnology na chwilę powiedzmy, że te krople% są przez FAB. Moje pytanie brzmi, jaka jest idea, z którą nawet niektórzy% podawanych przez nich. Próbuję zrozumieć, dlaczego mieć te% krople wziąć pod pod uwagę. W ASIC świecie nie możemy niczego zakładać, dla każdego numeru używamy ma powód.

Przykro nam Vikram jej związanych z Fab i donno o tym.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back