Usbn9604 lub usbn9606 USB sterowników - ktoś używał go?

i otrzymał kilka próbek, ale nie mam czasu szukać dalej na nich!

[Quote = Minos] ktoś wykorzystał Usbn9604 lub usbn9606 USB sterowników ???[/quote] Staram się w tej chwili

Czy próbował sterownika dla tego chip, że pochodzi z CCS PICC?? wydaje się łatwa do zastosowania i triyng do wykorzystania w tej chwili

[Quote = Minos] pan próbował sterownika dla tego chip, że pochodzi z CCS PICC?? wydaje się łatwa do zastosowania i triyng do wykorzystania w tej chwili [/quote] Czy udało się przerwać? To szwach jak urządzenie generuje przerwania na poziomie, a nie na krawędzi nie jest? W każdym razie nie mogę przerwać na chwilę i siedzę z tym.

Pracowałem już z przerwania grzywny. Jakie problemy masz? Być bardziej szczegółowe, jeśli możesz.

[Quote = xirix] Pracowałem już z przerwania grzywny. Jakie problemy masz? Być bardziej konkretne, jeśli potrafisz [/quote] I dont mieć problem z przerywa na chwilę, ale mam następujący problem:. Używam systemu Windows XP. Otrzymuję reset po przekazywania 1rst pakiet, a następnie przekazuje go ponownie, otrzyma ACK, a następnie innych i wreszcie przekazuje ostatnich 2 bajtów (18 bajtów w sumie) i odbierać NAK. To jest mój problem teraz. Nie lubi ostatnie 2 bajty. Również I Tx zera pakietów len po każdym 8 bajtów. Czy ktoś również zna żadnego USB specjalne forum z wyjątkiem usb.org?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back