usb cummonication

T

tps_star

Guest
cześć
I need schematic USB komunikacji z cyprysa AN2131QC
proszę helpme
thancks

Are you going to próba strony drutu jeden 44pin PQFP chip?Ciągle staramy się budować równolegle do adaptera USB dla williams programistą?

Nie będzie działać, USB do równoległy nie jest taki sam jak port drukarki wbudowana w komputerze.

PS tps_star, you've been na tych forach na 3 lata, wciąż myśli o oferowanie pomocy raz na chwilę?

hej ja jestem również zainteresowany indeveloping USB pripherals jestem dobry w 89c51 i chcą się rozwijać circits, które mogą komunikować się z programu Visual Basic poprzez interfejs USB
plz help

co na ten temat.Mam na myśli i chcę to zrobić sam nie używać gotowych żetony do tego

hello dlaczego
isnt jednej odpowiedzi nie ma nigdy żadnych zrobić usb rozwoju.
Ja patrząc na chipie at89c5131 atleast możesz mi powiedzieć, czy to może być zaprogramowane przez tego samego kontrolera Atmel że mam lub nie musi być zaprogramowane w inny sposób i jaka jest maksymalna szybkość zegara, które mogą być stosowane dzięki

miss_monica napisał:

hello dlaczego isnt jednej odpowiedzi nie ma nigdy żadnych zrobić usb rozwoju.

Ja patrząc na chipie at89c5131 atleast możesz mi powiedzieć, czy to może być zaprogramowane przez tego samego kontrolera Atmel że mam lub nie musi być zaprogramowane w inny sposób i jaka jest maksymalna szybkość zegara, które mogą być stosowane dzięki

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back