W
wakaka
Guest
Przykro nam, ale walka tat mnie ponownie. Po prostu chcę wiedzieć, jak się to coś pod Windows? może ktoś pomóc? Pobrałem plik Zio, rozpakuj go i przeczytaj README txt, ale dun zdobyć ...... thanx .....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Trzeba więc AVRDUDE , jak również. Jest to oprogramowanie do programowania na platformę Windows. http://www.nongnu.org/avrdude/Windows: Start systemu Windows i połączyć USBasp do systemu. Gdy system Windows prosi o sterownik, wybierz "bin / win-driver". Na Win2k i systemów WinXP, Windows wyświetli ostrzeżenie, że sterownik nie jest "podpisany cyfrowo. Zignoruj ten komunikat i kontynuować instalację. Teraz możesz uruchomić avrdude. Przykłady: 1. Wpisz trybie terminalowym z AT90S2313 podłączony do programatora: avrdude-c usbasp-p AT90S2313-t 2. Napisz main.hex do flash ATmega8: avrdude-c usbasp-p atmega8-U flash: w: zworki main.hex Otoczenie: J1 docelowej mocy docelowego zasilania z 5V (napięcie USB). Bądź ostrożny z tą opcją, obwód nie jest zabezpieczone przed zwarciem! J2 Jumper do aktualizacji oprogramowania (bez własnego aktualizacji) Ustaw zworkę do flashowania ATMega8 z USBasp z innym programistą pracy. J3 opcji SCK Jeżeli zegar celem jest niższa niż 1,5 MHz, musisz ustawić zworkę. Wtedy SCK jest skalowana w dół od 375 kHz do 8 kHz.