Uniwersytety o dobrych RFIC grupach

D

daniel1

Guest
Szanowni Państwo, Szukam kilku dobrych grup RFIC w Europie. Czy byłbyś tak uprzejmy, że sugerują niektórzy? Istnieje kilka postów na ten temat ze kilka lat temu, po prostu potrzebował się aktualne informacje. To jest mój drugi post, proszę coś powiedzieć.

Witam, Te pojawiające się na mojej głowie są TU Delft KU Leuven ETH Zurich TKK (obecnie część Aalto University)

Więc jakie są preferencje językowe? Tu w Europie, mamy sporo języków ...
Chodziło mi o to nie wiem, ile niemiecki należy wiedzieć, aby uzyskać najlepsze efekty mojej doradcy lub na uniwersytecie. Kulisy uzasadniając go jednak usłyszałem, że znajomość Deutch decyduje nie tylko swoje życie społeczne, co jest zrozumiałe, ale również swoją wydajność w szkole nawet do angielskiego programu. Chciałbym iść do niemieckich uniwersytetach, ale nie jestem pewien, czy nadają się one na tyle dla Obcokrajowców (non-niemiecki). Przepraszam, jeśli znajdziesz moja wiedza kraju jest słaba.

Słyszałem, że znajomość Deutch decyduje nie tylko swoje życie społeczne, co jest zrozumiałe, ale również swoją wydajność w szkole nawet do angielskiego programu. Chciałbym iść do niemieckich uniwersytetach, ale nie jestem pewien, czy nadają się one na tyle dla Obcokrajowców (non-niemiecki).
Zgoda, regularne seminaria (MS) są w języku niemieckim, więc to będzie wyzwanie . Jeśli szukasz pracy jako asystent ust, aby uzyskać doktorat), język powinien być mniejszy problem, bo komunikacja z doradcą będzie jeden do jeden, gdzie może zmienić język w miarę potrzeb.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back